Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért titulálnak minden szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titulálnak minden szép lányt hülye pitsának, hülye ribinek ebben a kategórában?

Figyelt kérdés
Láttam mostanában pár kérdést, ahol kép volt. Mindegyik szép lányt hülye pitsának, ribinek tituláltak, csak mert szépek voltak és a mai divat szerint öltöztek. Kapásból tudnék 5 olyan lányismerősömet mutatni, akikre a 90% tuti ugyan ezt írná, holott vagy szüzek, vagy soha nem voltak ribik. Frusztrált fiúk ás lányok írják csak ezeket irigykedésből?

2017. szept. 24. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, nyugodj már meg légyszíves!

Te csak azt a választ fogadod el helyesnek, amit te már előre kitaláltál, és ami egyezik a tiéddel? Más véleménye meg semmit se ér?

Képzeld, nagyon is lerí egyes csajokról, hogy ki divatb..zi és ki nem. És általában az ilyen kérdéseknél az összes csajos kép mind divatb..zis. Tehát semmi egyedi nincs benne.

De persze egy képet könnyű kiragadni a nagy tömegből.

Azonban, akik leginkább a H&M-ből, Bershka-ból, C&A-ból, New Yorker-ből, Zara-ból vásárolnak, azok mind divat majmok, tömegcikkekből vásárolnak. Nemcsak ez a pár bolt létezik. De mondjuk turiból, vagy kínaiból vásárolni más ciki, mi? De ezekből a boltokból meg menő, ugye?

2017. szept. 24. 18:22
 22/74 anonim ***** válasza:
50%
Igazad van kérdező, néhány ember kész vicc az itteni válaszaival.
2017. szept. 24. 18:25
 23/74 A kérdező kommentje:

Én aztán nyugodt vagyok, nem úgy látom azért, hogy mindenki a frusztrált se.gfejekkel ért egyet 😂

Sok sikert az egyediségeddel a kínai ruhákkal meg a turkálós cuccokkal. 😂

2017. szept. 24. 18:29
 24/74 anonim ***** válasza:
93%
Látod ez a baj ezekkel a csajokkal. Merem feltételezni, hogy te is ezt az irányzatot képviseled, gondolkodásban is. Aki lenézi azt, aki kínaiból vagy turkálóból öltözködik, azt nem is tudom sem komolyan, sem emberszámba venni. Tudod amúgy, hogy a "divat" ruhákat hol gyártják? Kínában ;)
2017. szept. 24. 18:32
 25/74 A kérdező kommentje:
Te meg azért szólsz le mást, mert több pénze van ruhákra, mint neked. Te mennyivel vagy jobb?
2017. szept. 24. 18:36
 26/74 anonim ***** válasza:
69%

Jaj, kérdező, annyira szánalmas a viselkedésed. :D

Tudod, így is nagyszerű az ízlésem, elegánsan, fiatalosan öltözködöm. Egy-két cuccom van csak a New Yorkerből, a C&A-ból és egy a Stradivariusból, mert a mi városunkban egyik se található meg. És mégis szépen csinosan tudok felöltözni a városi butikokból, akár a kínaiból is. És nem tömeggyártásos a stílusom. Nem bokavillantósan szakadt gatyában járkálok valami sz..r szabadidőcipőben, ami 20-25 ezer forintba került.

Ez a tény és a valóság. Eleget járkálok magánügyi okok miatt Pestre, és ott is sokat járkálok a plázákban, eléggé szembetűnő a plázap..csák stílusa.

2017. szept. 24. 18:46
 27/74 anonim ***** válasza:
37%

Én inkább a ti viselkedéseteket tartom szánalmasnak és hányingerkeltőnek, ahogy ítélkeztek mindenkin folyamatba, nem a kérdezőét.

Lassan ott tartunk, hogy ribi, akinek mutatja a bokáját a nadrág. LOL!

Mi ez, Szaúd-Arábia?? :DD

2017. szept. 24. 18:49
 28/74 anonim ***** válasza:
64%
Kicsi lány, diplomás logisztikai menedzser vagyok, nem mondom mennyit keresek de kitalálhatod. Ettől függetlenül nem fogok 3szor annyit költeni egy gatyára, amit 2 év múlva széthordok vagy megunok. Ugyan addig bírja a turis is, meg a kínais is (attól függetlenül, hogy van jópár cuccom márkásabb boltokból is). De egy cimkéért a ruhám nyakánál nem fizetek 30ezret. Ha egy ruha nagyon megfog, és nem láttam még hasonlót máshol, akkor kiadom rá a pénzt, de egy sima fehér felsőért nem fogok 5ezret fizetni.
2017. szept. 24. 18:51
 29/74 anonim ***** válasza:
60%

Hűha... Nem is tudom, hol kezdjem és hogyan írjam le röviden. Ez egy eléggé általános jelenség ám. Min csodálkozol? :)

Röviden megfogalmazva: irigység, rosszindulat, frusztráció. Lehet válogatni, ki miért kritizál másokat. Általában ezek az okok.

Én most tovább fogok menni: Nem csak a szép lányokra igaz ez. :) Én nem vagyok szép, mégis kapok rosszindulatú megjegyzéseket. Mert mondjuk szorgalmasabb vagyok valakinél és ő nem szereti ha tükröt mutatnak neki. Vagy mert épp jobban tanultam; jó az anyagi helyzetünk, sőt! Azért is, mert NEM JÁROK ÖSSZE VALAKIKKEL. Magyarán abba is beleköt, hogy nem ismer. :D WTF?! Szóval akinek nincs elég dolga, az úgy konkrétan BÁRMIBE!!! beleköt. Kár is kiemelni a szép lányokat, ne hidd hogy csak őket érinti ez. Nem kell ehhez szépnek lenned. Csak bele kell futni pár lusta, unatkozó, rosszindulatú emberbe.

2017. szept. 24. 18:52
 30/74 anonim ***** válasza:
42%

"logisztikai menedzser vagyok"

Legalább most már nem a 3 gyerekes anyuka vagyok kamusztorival igazoljátok magatokat

2017. szept. 24. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!