Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi mindenki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi mindenki azt, hogy ő "különleges"?

Figyelt kérdés

Mi ez az idióta beidegződés mindenkiben, hogy ő "más" mint a többi? Hogy Ő neki szerencséje lesz a szerelemben, ő boldog lesz (főleg nők)....

Ahogy egyre jobban megismerem a korosztályom, szinte mindenki azt gondolja hogy ő "különleges". Rá nem vonatkozik semmi úgy, ilyenek.

miért nem lehet elhinni hogy mindenki csak 1 a sok közül?! teljesen mindegy ki mit tesz lehet szerencséje pl egy kapcsolatban, vagy az életben, de egyáltalán nem biztos hogy az lesz!

Annyian el vannak az egójukkal, meg a flegmaság stb..a "ki ha én nem" meg a túlzott elfogadás

Mi a franc ez?!

Mindenki azt hiszi hogy ő több a másiktól, aztán mikor koppan, még ő van megsértődve, és sajnálni kell...hahhaha na persze..ez a VALÓ VILÁG, itt nem vagy senki, csak te hiszed, hogy más vagy...egy szám vagy pont mint a többi!

2017. máj. 5. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 Költőnő? ***** válasza:
22%
Azért érdekel többeket, mert láthatóan sok a megkeseredett ember, aki mások egójával nem tud mit kezdeni. Pszichológiailag bizonyított, hogy másokban az zavar minket, amit vagy; 1. megvan bennünk, de tudat alatt tudjuk, hogy ez nem jó, nem szeretjük, küzdünk ellene 2. Titkon vágyunk arra a tulajdonságra, ergo maga az "irigység " váltja ki belőlünk az ellenérzést.
2017. máj. 10. 15:31
 62/78 anonim ***** válasza:
58%

# 61

"Pszichológiailag bizonyított"

Vazze, röhög még a vakbelem is, pedig már régen kivették :DDD

A pszichológia bármit is bizonyított? :DDD

A pszichológia tudományágának csak feltevései vannak, de soha, egyet sem sikerült bizonyítaniuk :D

2017. máj. 10. 15:34
 63/78 A kérdező kommentje:

költönő:

eléggé egy buborékvilágban élsz.

ha te olyan hú de boldog vagy, és megvan mindened, miért jársz ide leirigyezni azokat akiknek :

1. ez nincs meg

2. lehet nekik teljesen más a boldogság, mint neked

3. az élet nem egy fair dolog ezt kellene mindenkinek belátni, és hiába hiszi 99%-a azt az embereknek hogy ő bizony különleges, piszkosul nem az.

2017. máj. 10. 19:00
 64/78 Költőnő? ***** válasza:
83%

Jó, hát bányalovaknak nehéz megmagyarázni, hogy létezik egy másik irány is xd

ja, a bizonyítás pedi általában megfigyeléseken alapszik. Tudom, nehéz volt nem beleállni és így legyen ötösöm a lottón, az elküldés pillanatában tudtam, hogy ebbe majd vkinek bele kell majd állnia. Olyan kiszámíthatóak vagytok. Vicces.

A miért járok ide kérdésre pedig; te leírtad a véleményed, mert ez egy szabad ország, ugye. Én meg leírtam az enyém. Merthát nekem is szabad.

2017. máj. 10. 20:04
 65/78 Költőnő? ***** válasza:
83%

A buborékvilágról meg annyit, hogy ha csak húsz évig az én életem kellett volna élned, már Lipóton csücsültél volna.

Köszönöm, megvoltak a saját pofonjaim az életemben, csak pár gyökérrel ellentétben nem másra mutogattam, hanem én tanultam belőlük és én tettem érte, hogy ne ismétlődjön meg lehetőség szerint.

2017. máj. 10. 20:08
 66/78 A kérdező kommentje:

ez a legnagyobb fszság amit írhatsz.

"tegyél érte" "legyen álmod, céljaid" ezek akkora közhelyek mint ide orosháza....

inkább ne írtál volna semmit.

2017. máj. 11. 08:05
 67/78 anonim ***** válasza:

Én nem képzelem különlegesnek magam. Napóleon vagyok. Ne foglalkozz ezekkel az őrültekkel kérdező.

30/f

2017. máj. 11. 08:28
 68/78 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, te nagyon súlyos érzelmi fogyatékkal élsz. Miért is lenne közhely az hogy legyenek álmaid, céljaid? Gondolom azért, mert neked semmi ilyen nincs, de az emberek többségének van. Van egy történeted ami kikívánkozik belőled? Írd meg! A latin zene lüktet az ereidben? Tanulj meg táncolni! Vagy gitározni, kézműveskedni, vagy mit tudom én...

Én írok, jelentek meg verseim, tanár vagyok és boldoggá tesz ha sikerül inspirálnom a fiatalokat. Nagyon otthon vagyok művészetekben, de tudok hastáncolni, tangózni, jó vagyok nyelvekből és még sorolhatnám. Rengeteg hobbim van, sok mindenben jó vagyok amiket kihasználok a munkámban is. Veled ellentétben én mindenkiben meglátom a különlegeset és megpróbálom arra bíztatni az embereket hogy hozzák ki magukból, ami bennük van.

Azon kívül mellesleg: objektív valóság a mi szempontunkból nem létezik. A világot mindenki szubjektíven látja olyannak,amilyen ő maga. Ezért nincs értelme erről vitatkozni, hiszen te már eldöntötted, hogy ilyen a világ és benne az ember, te ezt látod mert nem akarsz, nem tudsz mást látni. És persze hülyének nézed azt, aki másképp látja, de álszent módon arra hivatkozol, hogy te is egy szürke senki vagy, egy szám stb. Valójában mivel nem ismered fel a saját értékeidet és ez zavar téged, így más értékeit sem akarod elismerni. De ez csak a te szubjektív világod. Az én világom nem ilyen, és nem nézlek le, ha te nem látod a csodát, az egyedit és a megismételhetetlent, csak sajnállak érte. Értelmetlen az egész vita, mert egy szí(n)vaknak sosem fogom tudni elmagyarázni hogy milyen a zöld....

2017. máj. 11. 14:33
 69/78 Költőnő? ***** válasza:
46%

Jólvanakkor nyomorékoskodj tovább, ha neked ez kell, hát istenem :D

Nem minden szánalomtenger menhető.

2017. máj. 11. 16:32
 70/78 A kérdező kommentje:

Voltam boldog. Kimondhatatlanul.

"szánalomtenger"...te hülye vagy?! ez fogalomzavar. A valóságot írtam le...hogy az ember 99%-a azt hiszi hogy ő az 1% "különleges"

örülj hogy boldog vagy, mert hamarabb elmúlik, mint képzelnéd..ha meggebedsz, és ha még százszor is szólsz le, akkor is így lesz.

A költészet világa hozzám is közel áll. Ez mondjuk hónapok óta az első használható ötlet amit kaptam.

2017. máj. 11. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!