Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi mindenki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi mindenki azt, hogy ő "különleges"?

Figyelt kérdés

Mi ez az idióta beidegződés mindenkiben, hogy ő "más" mint a többi? Hogy Ő neki szerencséje lesz a szerelemben, ő boldog lesz (főleg nők)....

Ahogy egyre jobban megismerem a korosztályom, szinte mindenki azt gondolja hogy ő "különleges". Rá nem vonatkozik semmi úgy, ilyenek.

miért nem lehet elhinni hogy mindenki csak 1 a sok közül?! teljesen mindegy ki mit tesz lehet szerencséje pl egy kapcsolatban, vagy az életben, de egyáltalán nem biztos hogy az lesz!

Annyian el vannak az egójukkal, meg a flegmaság stb..a "ki ha én nem" meg a túlzott elfogadás

Mi a franc ez?!

Mindenki azt hiszi hogy ő több a másiktól, aztán mikor koppan, még ő van megsértődve, és sajnálni kell...hahhaha na persze..ez a VALÓ VILÁG, itt nem vagy senki, csak te hiszed, hogy más vagy...egy szám vagy pont mint a többi!

2017. máj. 5. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:

szóval ha leszel mondjuk 32 , és elváltok.

akkor özvegyen öregszel meg egyedül, mert neked ő volt a pótolhatatlan, és nincs értelme továbblépned, így inkább maradsz egyedül?

2017. máj. 5. 15:46
 32/78 anonim ***** válasza:

Te kérdező, példáula az egyenlőségtudatodban vagy különleges. Persze. Sablon életet él sz ember, mert mindent uniformizál a kor amiben élünk. A sikerhez vezető utat, az oktatást, a nevelést, az álmainkat, a lehetőségeinket, a vágyainkat stb. Mindenki ugyanabba az irányba törekszik és mindenkire uyan úgy hat a megélhetési/érvényesülési kényszer. Ez determinálja az életünket, van aki pedig ettől boldog, mert neki ez a programja. Akinek meg más az meg rosszul érzi magát. Pont azért mert eltér attól ami propagálva van. De nyilván azért kaptam 0-t mert más máshogy gondolkodik erről. Látod, mennyire különbözünk ? :)

30/f

2017. máj. 5. 15:49
 33/78 anonim ***** válasza:
90%

31: nem a halott embert akarom pótolni. Nem ugyanazt keresem, nem azt akarom, hogy ugyanúgy viselkedjen, az beteges. Hanem valamit, ami számomra pótolhatatlan.

Attól, hogy valaki meghal, nem lesz pótolható. Tovább léphetsz, találhatsz másik pótolhatatlant, mert nem a pozíció pótolhatatlan, hanem az ember.

2017. máj. 5. 15:55
 34/78 anonim ***** válasza:
32%
Miért baj az, ha valaki tisztában van a saját személyes értékeivel? Fogalmam sincs miért baj az neked, hogy én is különleges vagyok. :D
2017. máj. 5. 15:57
 35/78 anonim ***** válasza:
26%

Nem a kérdezőnek fáj, hanem neked lesz rossz, ha ezzel hülyíted magad.

Csak nézz körül, mi olyan tulajdonsággal rendelkezel, amivel nem rendelkezik csak a közvetlen ismeretségi körödből legalább fel tucat másik ember?

2017. máj. 5. 16:05
 36/78 anonim ***** válasza:
86%
# 34 Neked is rendszeresen problémád van azzal, hogy én tisztában vagyok az értékeimmel, erősségeimmel, szóval igazán megérthetnéd a kérdezőt. ;)
2017. máj. 5. 16:11
 37/78 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez olyan paradoxon, mint az "egyedi stílus", amit tucatruhák hordásával érnek el az erre fogékonyak.
2017. máj. 5. 16:50
 38/78 anonim ***** válasza:
78%
Én különlegesen nagy selejt vagyok.
2017. máj. 5. 17:42
 39/78 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, te fogalomzavarban szenvedsz. Hiába küldözgetek itt neked desideratákat, nem érted. A különleges nem azt jelenti, hogy különb. "jobb". Különleges vagyok? Igen. Jobb vagyok másoknál? Van amiben jobb, van amiben rosszabb. A különlegességem nem ebben rejlik.

Továbbá nem attól vagy különleges amid van. Másnak is van párja, gyereke, mi ebben a különleges. Semmi. Másnak is van párkapcsolata. Igen, de nem ilyen mint az enyém. Jobb? Rosszabb? De akkor sem ilyen nem is lehet ilyen, mert itt én és egy másik ember vagyunk kapcsolatban, két megismételhetetlen entitás. Mással volt a párkapcsolat, mert ott meg egy másik emberrel voltam együtt.

Tudod, nem a tulajdonságaid az egyediek, hanem azok kombinációi a te egyedi élettapasztalataiddal, képességeiddel, lehetőségeiddel. Tudtad,hogy nincs két egyforma ujjlenyomat? Bezony. Mindenki más, ha falra mászol, akkor is.

2017. máj. 5. 18:57
 40/78 anonim ***** válasza:
56%
Én tényleg másabb vagyok mint mások, egyépként 2 egyforma ember nem is nagyobb van, de mindenki megmondja, hogy nemvagyok hétköznapi ember:'D
2017. máj. 5. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!