Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi mindenki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi mindenki azt, hogy ő "különleges"?

Figyelt kérdés

Mi ez az idióta beidegződés mindenkiben, hogy ő "más" mint a többi? Hogy Ő neki szerencséje lesz a szerelemben, ő boldog lesz (főleg nők)....

Ahogy egyre jobban megismerem a korosztályom, szinte mindenki azt gondolja hogy ő "különleges". Rá nem vonatkozik semmi úgy, ilyenek.

miért nem lehet elhinni hogy mindenki csak 1 a sok közül?! teljesen mindegy ki mit tesz lehet szerencséje pl egy kapcsolatban, vagy az életben, de egyáltalán nem biztos hogy az lesz!

Annyian el vannak az egójukkal, meg a flegmaság stb..a "ki ha én nem" meg a túlzott elfogadás

Mi a franc ez?!

Mindenki azt hiszi hogy ő több a másiktól, aztán mikor koppan, még ő van megsértődve, és sajnálni kell...hahhaha na persze..ez a VALÓ VILÁG, itt nem vagy senki, csak te hiszed, hogy más vagy...egy szám vagy pont mint a többi!

2017. máj. 5. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
3%
Eggyetértek!!!!
2017. máj. 5. 13:27
 2/78 anonim ***** válasza:
83%

Hű, de megbántottak valakit...

Most, hogy kitomboltad magad, jobban vagy?

2017. máj. 5. 13:28
 3/78 anonim ***** válasza:
88%

Mert ha mindenki úgy állna a dolgokhoz, hogy megelégszik a minimális dolgokkal, akkor megállna az élet.

A legtöbb ember törekedni akar a fejlődésre, a sikerre, hogy minnél jobb legyen az élete.

2017. máj. 5. 13:28
 4/78 anonim ***** válasza:
82%

Ki utasított vissza, hogy így megsertodtel?

Egy igazán különleges lány, csak mert megérdemled.... 😍

2017. máj. 5. 13:32
 5/78 anonim ***** válasza:
88%
Attól, hogy neked nincs szerencséd, másnak még van. Mivel nincs 2 egyforma ember, ezért mindenki különleges a maga módján. Az a te bajod, ha téged senki nem értékél. Aki normális, kiegyensúlyozott kapcsolatban él, nem tesz fel ilyen ökör kérdést.
2017. máj. 5. 13:39
 6/78 A kérdező kommentje:

de jó hogy egyesek iylen k/*/rva boldogok...

nyugi, majd elmúlik ;)

állj: a törekvés, és az között hogy elhiszed h te több vagy mindenkinél, az két külön dolog.

2017. máj. 5. 13:47
 7/78 anonim ***** válasza:
91%

Bezzeg Te, igaz-e?

Mekkora paradoxon a kérdés... Azért fikázol másokat, ami rád is vonatkozik, de ugye te kivétel vagy... Hmmm-hmmm!

2017. máj. 5. 13:52
 8/78 anonim ***** válasza:
92%

Mindenki különleges, csak máshogy.

Én is hiszek abban, hogy én jobban eltérek az átlagtól itt a környezetemben. Külsőre egyértelműen pozitív irányba, belsőre is sajnos eltérek, csak rossz irányba.

Hány sikeres embert ismersz, akinek nincsenek barátai egyáltalán mert ő nem is akar? Mindenki beszélgetni akar és programot szervezne, én meg nem akarok.

Szerintem lelkiismeretem sincs, meg úgy egyáltalán rossz érzéseket sem érzek, csak a szégyent. Kívülről senki nem mondaná meg, szimpatikus szoktam lenni mindenkinek.

Világviszonylatban biztos van többezer olyan, mint én, de a környezetemben nincs.

Mások is ezért láthatják magukat különlegesnek. Ismernek 500 embert, egy közösséget, mindenkinek megvan a maga szerepe, egyikből sincs 2. Két közösség ritkán keveredik, ilyenkor születnek a nagy barátságok és szerelmek, amikor végre talál az ember olyat, amilyen ő.

2017. máj. 5. 13:57
 9/78 anonim ***** válasza:
17%

Most ne kezdjük el azt a béna slágerdalt a '90es évek eljejéről, hogy

"Mindannyian mások vagyunk, de sok dologban hasonlítunk..." Lááláláláláálálálálálálálá

Előadók: Sipos F, Horpadt Csárli, Padürhő, Hip-hop boyz(???), Jimmy, Ákos, "Kozsó aktuális bandája" stb.

2017. máj. 5. 13:59
 10/78 A kérdező kommentje:

mi az hogy bezzeg én!?

kimondta ezt?!

soha nem gondoltam hogy több vagyok bárkinél is.

abszolút nem paradoxon. Ez egy piszkosul valós kérdés.

Az öreg hofi: Az emberi ész van a világon a legjobban szétosztva. Mindenki meg van róla győződve, hogy neki egy kicsit több jutott.

2017. máj. 5. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!