Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi mindenki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi mindenki azt, hogy ő "különleges"?

Figyelt kérdés

Mi ez az idióta beidegződés mindenkiben, hogy ő "más" mint a többi? Hogy Ő neki szerencséje lesz a szerelemben, ő boldog lesz (főleg nők)....

Ahogy egyre jobban megismerem a korosztályom, szinte mindenki azt gondolja hogy ő "különleges". Rá nem vonatkozik semmi úgy, ilyenek.

miért nem lehet elhinni hogy mindenki csak 1 a sok közül?! teljesen mindegy ki mit tesz lehet szerencséje pl egy kapcsolatban, vagy az életben, de egyáltalán nem biztos hogy az lesz!

Annyian el vannak az egójukkal, meg a flegmaság stb..a "ki ha én nem" meg a túlzott elfogadás

Mi a franc ez?!

Mindenki azt hiszi hogy ő több a másiktól, aztán mikor koppan, még ő van megsértődve, és sajnálni kell...hahhaha na persze..ez a VALÓ VILÁG, itt nem vagy senki, csak te hiszed, hogy más vagy...egy szám vagy pont mint a többi!

2017. máj. 5. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
66%

Akkor jó lett volna a kérdésedbe beleszőni, hogy magadról sem gondolod ezt, mert így nagyon úgy jön le, hogy "bezzeg én aztán kivétel vagyok és mennyivel jobb azoktól akikről írok!"

2017. máj. 5. 14:05
 12/78 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem mindenki különleges, mindenkiből egy van. Kivéve az ikreket.
2017. máj. 5. 14:07
 13/78 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, te is megvagy győződve róla. És soknak több jutott, másnak kevesebb, neked is.
2017. máj. 5. 14:10
 14/78 A kérdező kommentje:

személyeskedtem itt bárkivel is?

ez egy általános kérdés nem neked neked, vagy épp neked szól.

erre mi jön le? "bezzeg én"...

sosem mondtam hogy nekem több eszem lenne, lehet kevesebb is van az átlagnál. Egy egyszerű srác vagyok, egyszerű élettel, és álmokkal.

csak nem értem hogy mások akik szintén ilyenek, miért hiszik hogy ők "feljebbvalók" ?

2017. máj. 5. 14:18
 15/78 anonim ***** válasza:
97%

Hadd osszak meg veled valamit 40 év tapasztalata alapján: mindenki más, mindenki különleges. És mindenkinek vannak értékei és az élet arról szól, hogy ezeket az értékeket előbányászd és ragyogtasd. Nem feltétlenül másokért, akár önmagadért is, miért ne?

Az én különlegességemet nem az adja, hogy más mit gondol rólam vagy annak tart-e. Tudom, hogy másként látom a világot mint sokan a körülöttem lévők, és én szeretem a saját nézőpontomat és a saját véleményemet, intelligenciámat. Lehetnék okosabb, lehetnék gyakorlatiasabb, lehetnék sikeresebb, gazdagabb, híresebb, tehetségesebb....fiatalon főleg sokat agyaltam ezen. De aztán rájöttem, hogy belőlem csak egy van, az én tapasztalataimmal, érzéseimmel, gondolataimmal, adottságaimmal csak én vagyok. És én szeretek én lenni, nem cserélnék senkivel. És senki más véleménye ezt nem tudja megváltoztatni.

Ha csak azt nézem, mások mivel jobbak, van hová fejlődni. Ha azt nézem, mások miben rosszabbak, van minek örülni.

És mindez nem egoizmus. Én tisztelem az emberben az embert, tehát azt is aki sokkal kevesebbre vitte, azt is aki többre. Szeretem az embereket, szeretem az életet. És mindez abból nőtt ki, hogy mindig tudtam és azt tapasztaltam meg: más vagyok. És ez eleinte nem volt jó, de mostanra ez erősségemmé vált.

De tudod mi a furcsa? Többnyire azt tapasztalom, hogy mégsem az vonzódik hozzák igazán aki nagyon más mint mi, mert az rendszerint nem is tudja igazán értékelni (legföljebb kihasználni próbál) hanem az tud igazán vonzódni aki megtalálja a közöset, az összhangot, a kémiát. Amikor azt érzed valakivel hogy vannak közös kapcsolódási pontok lelkileg, szellemileg, és testileg is arra vágysz hogy megtaláljátok a közös kapcsolódást.

Ha a világ számára csak egy szám vagyok is, én magam vagyok a végtelen .....

2017. máj. 5. 14:20
 16/78 anonim ***** válasza:
72%
A tapasztalatok miatt talan? A kornyezet, neveles, stb. Gondolom teged szarba se vettek soha sehol, es azt gondolod, ez masokkal is igy van, holott nem. Kulonlegeskent vagyok kezelve a szuleim altal kb szuletesen ota, a felnott eletben meg allandoan tapasztalom, mennyire egyszeru es atlagos mindenki akit ismerek, keves kivetellel, egyszeruen ugyanaz a sablon mindenki, kb mint te a kerdesedbol leszurve. Nem vagyok egyedi hopihe de eleg sok teruleten kivtelezett nekem az elet, jo csaladba szulettem, jol valasztottam part es a karrieremben is megvannak a celjaim. Ja, es pont leszarom, ha azt gondolod, hogy majd jon a rossz idoszak! :D Tudod ez egy mentalis beallitottsag es pont az a lenyege, hogy hidegen hagyjak az embert a rossz idoszakok es a jora koncentral ami utana jon majd es azon dolgozik. De felolem te dagonyazz nyugodtan az on-es masok utalataban, depizz meg hisztizz, ezzel aztan elorebb jutsz :D
2017. máj. 5. 14:20
 17/78 anonim ***** válasza:
72%
Én az vagyok :) Miért hiszem? Mert így van :D Te meg pukkadj meg!
2017. máj. 5. 14:21
 18/78 A kérdező kommentje:

nézhetsz semmibe 75, csak mert bejött neked az élet.

az élet sose volt fair. nem is várok semmiféle sors kiegyenlítést, és sosem kívántam én senkinek sem rosszat.

de egy percig se gondold h elhiszem hogy több lennél nálam ;)csak egy szám vagy, te is, mint bárki más...ezt kellene felfogni, és kibújni a buborék világból. Pótolható, érdemtelen, elmúló...mint én, vagy az emberek 99%-a,

és nem te rohadtul nem vagy benne az 1%ban mielőtt elhiszed :D

2017. máj. 5. 14:27
 19/78 anonim ***** válasza:
76%
Az van benne az 1%-ban, aki ugy gondolja. Tudod ez kb igy mukodik. Nem ugy, hogy te random elettelen senki azt mondod, hogy mas se jobb nalad, hogy takargasd a sajat nyomorod :D
2017. máj. 5. 14:31
 20/78 anonim ***** válasza:
20%

Mert ezzel a b***zisággal tömi az emberek fejét a média.

Te különleges vagy, merj egyedi lenni, merj önmagad lenni, loreál, mert megérdemled, tehetséges vagy, belőled is lehet világhírű színész/zenész, megvan benned is az X faktor.

Csak vedd meg az X terméket, hogy végre kibontakoztasd a szuper egyedi és különleges és tehetséges énedet.

Egyszerűen ezzel ösztönöznek a fogyasztásra, hogy megvedd a rengeteg, valójában tökéletesen felesleges sz***rt, amit előállítanak.

2017. máj. 5. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!