Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi mindenki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi mindenki azt, hogy ő "különleges"?

Figyelt kérdés

Mi ez az idióta beidegződés mindenkiben, hogy ő "más" mint a többi? Hogy Ő neki szerencséje lesz a szerelemben, ő boldog lesz (főleg nők)....

Ahogy egyre jobban megismerem a korosztályom, szinte mindenki azt gondolja hogy ő "különleges". Rá nem vonatkozik semmi úgy, ilyenek.

miért nem lehet elhinni hogy mindenki csak 1 a sok közül?! teljesen mindegy ki mit tesz lehet szerencséje pl egy kapcsolatban, vagy az életben, de egyáltalán nem biztos hogy az lesz!

Annyian el vannak az egójukkal, meg a flegmaság stb..a "ki ha én nem" meg a túlzott elfogadás

Mi a franc ez?!

Mindenki azt hiszi hogy ő több a másiktól, aztán mikor koppan, még ő van megsértődve, és sajnálni kell...hahhaha na persze..ez a VALÓ VILÁG, itt nem vagy senki, csak te hiszed, hogy más vagy...egy szám vagy pont mint a többi!

2017. máj. 5. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
32%

Tök jó dolgokat írsz, de azért nem hinném, hogy teljesen rosszul látom a dolgokat. Ha elolvasod mégegyszer, amit írtam, biztos észre veszed, hogy egy szóval sem mondtam, hogy bárki gondolja magát "jobbnak", netán tökéletesnek, akin már nincs mit csiszolni. Egyáltalán nem, hiszen ez önimádás, én viszont pozitív énképről beszéltem. Arról, hogy igenis hidd el, hogy erős vagy, okos vagy, tehetséges vagy és ha minden nap dolgozol azon, hogy elérd a céljaid, akkor egynap sikerülni is fog. Nem, nem vagy jobb, mint más, de más sem jobb, mint te. Mindenkinek vannak értékei (persze van, aki tényleg kiemelkedő, de mi most a nagy átlagról beszélünk) és ezeket kimondani, ezekre büszkének lenni, különlegesnek (és nem jobbnak!) tartani magadat nem az ördögtől való. Attól, hogy azt mondom: szép vagyok és okos, még nem mondtam mellé (gondolatban sem), hogy más meg ronda és hülye. "Más" is nagyon jó, a maga módján, az ő egyedi módján, ahogy senki más nem tud "jó" lenne, sőt egyáltalán lenni. És ismétlem: ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem kell nap, mint nap dolgozni magunkon, sőt! A tanulás, a fejlődés sosem áll meg, de úgy gondolom, hogy ehhez a végtelen úthoz elengedhetetlen a jó önértékelés (ami még mindig nem önimádás.) Persze gondolhatod, hogy túl "habosbabosan" szemlélem a dolgokat, könnyen meglehet, de hogy a kérdés feltevője meg messze túl negatívan az konkrétan biztos. (Emellett ingerült és lenéző is, és persze egy kis szexizmus is befigyel a "főleg a nők" kijelentéssel.)

2017. máj. 9. 22:50
 52/78 A kérdező kommentje:

49.

nagyon nagy igazságot írtál, jól láttad meg amire célozni szerettem volna.

Utolsó:

miért személyeskedsz? elemeztelek én már téged? azt hiszed pszichológus vagy vagy mi? kértem én?

Hadd lássa már mindenki úgy a világot ahogy akarja. Ez az egy talán jogom.

Azért írtam, mert igen, főleg a nőknél van ez a felfogás ha tetszik, ha nem, hogy én jó nő vagyok, megkaphatok bárkit, és boldog leszek stb. aztan mikor az mégse jön össze akit akartak, hirtelen az összes férfi egy bunkó lesz.

true story.

2017. máj. 10. 07:22
 53/78 Költőnő? ***** válasza:
89%
Nem elemzett, csak leírta a véleményét, ami sugárzik a kérdésből és a hozzászólásaidból.
2017. máj. 10. 07:36
 54/78 A kérdező kommentje:

"Emellett ingerült és lenéző is, és persze egy kis szexizmus is befigyel a "főleg a nők" kijelentéssel.)

"

ez nem vélemény, ez elemzés. mint mikor az orvos mondja a diagnózist, vagy a szerelő.

2017. máj. 10. 08:47
 55/78 Költőnő? ***** válasza:
93%
Nem az :) Nem vagy tisztában a fogalmakkal:)
2017. máj. 10. 08:55
 56/78 anonim ***** válasza:
Csakhogy te nem vagy orvos vagy szerelő, nem vagy értelmesebb itt a nagy átlagnál, nem vagy különleges, hogy a te véleményed számítson, kérdező...na erre mit lépsz? Semmit sem ér a véleményed, mert csak egy szám vagy mint a többi. :-)
2017. máj. 10. 09:10
 57/78 anonim ***** válasza:

Nem mintha védeni akarnám a kérdezőt, de szemmel láthatóan elég sok embert érdekel a véleménye :)

2017. máj. 10. 09:20
 58/78 anonim ***** válasza:
A véleménye provokatív, ezért harapnak rá az emberek
2017. máj. 10. 11:37
 59/78 anonim ***** válasza:
68%

Nem csak erről van szó. A provokatív forma önmagában nem mozgat meg ennyi embert, ha nyilvánvalóan hülyeség.

Ha én kiírnék ide egy kérdést, amiben kinyilatkoztatnám, hogy a Föld lapos, és el kell égetni, aki ezt tagadja, az is provokatív lenne, de 1-2 vicces trollkodást leszámítva le se szarná senki, mert nyilvánvaló hülyeség.

Az a helyzet, hogy a kérdező rátapintott - talán csak véletlenül - egy problémás kortünetre, miszerint nagyon túl lett tolva a modern társadalomban ez a "mindenki egyedi és különleges" című bullshit.

Mindenhonnan ezt a nyilvánvalóan hazug baromságot hirdeti minden létező információforrás, és ez annyira jól működik, hogy axióma lett belőle, ma annyira magától értetődő, hogy mindenki különleges, mint az, hogy van gravitáció.

Egy dogmvá vált ez a nézet, mint régen a vallási dogmák, és már az is felháborodást kelt, ha csak meg meri valaki kérdőjelezni.

Mint régen, amikor kiátkoztak tudósokat az egyházból pusztán annyiért, mert fel merték tenni a kérdést, hogy biztos a föld a világ középpontja?

Aki meg ennek ellentmondó állítást tett, azt egyenesen máglyán égették el.

2017. máj. 10. 12:04
 60/78 A kérdező kommentje:

76.

leírtam hogy én sem tartom magam fentebb valonak. a véleményem meg ugyis vagy erdekel valakit vagy nem.

utsó

igen, hasonló irányra mentem rá. mindenki azt hiszi hogy egyedi és megismételhetetlen, pedig csak egy valaki a sok közül, egy szám, ugyanolyan mint bárki más. Csak mindenki szereti azthinni, hogy ő egyedi, meg ő különleges...egy nagy fszt...

2017. máj. 10. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!