Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi mindenki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi mindenki azt, hogy ő "különleges"?

Figyelt kérdés

Mi ez az idióta beidegződés mindenkiben, hogy ő "más" mint a többi? Hogy Ő neki szerencséje lesz a szerelemben, ő boldog lesz (főleg nők)....

Ahogy egyre jobban megismerem a korosztályom, szinte mindenki azt gondolja hogy ő "különleges". Rá nem vonatkozik semmi úgy, ilyenek.

miért nem lehet elhinni hogy mindenki csak 1 a sok közül?! teljesen mindegy ki mit tesz lehet szerencséje pl egy kapcsolatban, vagy az életben, de egyáltalán nem biztos hogy az lesz!

Annyian el vannak az egójukkal, meg a flegmaság stb..a "ki ha én nem" meg a túlzott elfogadás

Mi a franc ez?!

Mindenki azt hiszi hogy ő több a másiktól, aztán mikor koppan, még ő van megsértődve, és sajnálni kell...hahhaha na persze..ez a VALÓ VILÁG, itt nem vagy senki, csak te hiszed, hogy más vagy...egy szám vagy pont mint a többi!

2017. máj. 5. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 Költőnő? ***** válasza:
76%
Úristen de irigy rosszindulatú pukkancs lehetsz :)
2017. máj. 5. 14:38
 22/78 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy belsőre tényleg nem átlagos lány vagyok, és ezt általában mások mondják, ha beszélgettek velem 20 percnél tovább. Más kérdés, hogy ezt egyáltalán nem tartom pozitívnak, nagyon szívesen lennék átlagos, mert az egyedi dolgaim miatt szoktam szenvedni a közösségbe való beilleszkedés során.

Vagyis a különlegesség nem feltétlenül jó. :( És nem, senki nem akar különlegeset, csak átlagosat, ami jobban összhangban van az ő igényeivel. Ami eltér a normától, az nem vonzó, és ezt csak akkor érzed, ha tényleg más vagy, mint mások.

De külsőre semmi extrát nem látok magamon, hasonló vagyok a többi lányhoz, gondolom. :D

2017. máj. 5. 14:38
 23/78 anonim ***** válasza:

En nem hiszem,tudom 😂

N25

2017. máj. 5. 14:47
 24/78 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ajánlom figyelmedbe a desiderata című kis irományt amit szerintem ez a kis zen képregény illusztrál a legjobban. A világ számára csak egy felcserélhető, pótolható dolog vagy, a pluszt te teszed hozzá. És az igazi értéket kemény munka előállítani. De megéri. :-)

2017. máj. 5. 15:05
 25/78 anonim ***** válasza:
#18: te tényleg nem észre, hogy a#15 feldolgozta, megértette és elfogadta magát, te meg itt pukkancskodsz.
2017. máj. 5. 15:18
 26/78 anonim ***** válasza:
24%

Jól írtál 15, de ha meglátlak valahol, a "kémia" szó említése miatt tarkón lőlek. Amúgy ment a zöld :D

30/f

2017. máj. 5. 15:28
 27/78 A kérdező kommentje:

na hát rám mindent lehet mondani, hogy elkeseredett, szűrke, átlagos stb...csak azt nem hogy pukkancs. Ez is egy elcseszett fogalom. ha csak ezt írjátok gratulálok.

persze, pont ez a baj a világgal, hogy mindenki az 1% ba hiszi magát....

mit már annyiszor leírtam mindenki Különleges...

egy nagy f/*/szt vagytok azok, pont mint én sem vagyok az senki!

és nem azért mert én ezt eldöntöttem, hanem csak nézz ki, nézz meg egy másik embert mivel vagy te különb nála?!

Kitartó vagy? gazdag? bejött az élet van kedvesed? nézz át a szomszédba, ugyanez megvan ott is.

Ahol meg nincs ott meg megvolt, vagy meglesz.

Szóval NEM VAGY KÜLÖNLEGES!

2017. máj. 5. 15:33
 28/78 anonim ***** válasza:
74%
Az jutott eszembe, hogy mostanában sokszor kivagyok, nem érzem jól magam, nem vagyok valami pozitív, borúlátó vagyok de most örülök annak, hogy én én vagyok és nem úgy látom a világot, mint te.
2017. máj. 5. 15:38
 29/78 anonim ***** válasza:
89%
Pótolható... igen, ha a "big picture"-t nézzük, mindenki pótolható. Nekem pl a testvérem és a legjobb barátnőm pótolhatatlanok. Ha pótolhatnám őket, egy kapcsolatom sem lenne különleges, mert mindenkivel ugyanaz lenne. Párkapcsolatot sem lenne érdemes kezdeni, ha úgy állok a másikhoz, hogy "szeretlek, de simán pótolható vagy".
2017. máj. 5. 15:40
 30/78 anonim ***** válasza:
91%
Soha nem értettem azt a problémakört, hogy hogyan tud valaki azon megrökönyödni, hogy nem fognak halála után emlékezni rá. Szép dolog valami maradandót alkotni, ami megszilárdít téged a történelemben, ezzel szertefoszlatni az "elmúlásod", de nekem nem ez a boldogságom forrása, hogy MAJD egyszer a jövőben MAJD egyszer idegenek leborulnak-e a szobrom előtt. A most most van, az itt az itt, az a lényeg, hogy boldog legyek saját magamért. Ha valaki merít az életemből, ha úgy érzi, hogy hasznos dolog tanulni tőlem, az csak egy mellékes, járulékos jó. Az elsődleges cél, hogy én magam elismerjem a teljesítményemet, személyes fejlődésemet. Ha állandóan azon görcsölnék, hogy vajon alulértékel-e a publikum, akkor az csak kibillentene a koncentrációból. Mit bánom én, hogy x generáció múlva kántálják majd a nevemet vagy sem. Még az sem izgat, ha átlagos maradok, amíg úgy érzem, hogy az életem élhető és érdemes felkelni reggelente. Ha kijelented, hogy ez meg az átlagos, ez meg azaz kitűnik a tömegből, már megint másokhoz viszonyítasz. Most kezdtem el egy új nyelvet tanulni, amit lassan millárdnyi ember beszél a világon, de mégsem fosztom meg magamtól a tanulás és fejlődés által kiváltott büszkeséget csak mert egy fél kontinensnyi ember már elsajátította ezeket a készségeket. Csak annak örülhet az ember, ami vadonatúj és kitaposatlan ösvény? Nem hinném. Ha te másképp gondolod örökkön örökké elégedetlen és boldogtalan leszel.
2017. máj. 5. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!