Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszaj a ferfit is bevonni a takaritasba?
Figyelt kérdés
Van meg olyan no aki ha takaritasrol van szo addig elkuldi a parjat sorozni vagy egyeb mas hasznos tevekenyseget folytatni?2017. márc. 10. 10:43
71/74 anonim válasza:
Nem, nem félek, ugyanis inkább vagyok egyedül, mint egy nagyra nőtt csecsemővel, aki nyilván képtelen boldoggá tenni. Számomra nem jelent problémát az egyedüllét, nem szoktam kétségbeesetten partnert keresni, sőt, takarítani is kevesebbet kell, ha csak magam vagyok. :)
72/74 A kérdező kommentje:
De megint ez a nagyra nőtt csecsemő duma,hogy nem fog boldoggá tenni.Ezek csak kifogások.Nem attól fog boldoggá tenni valaki ha takarít meg mit tudom én mit csinál.Sok párkapcsolat ezért is megy tönkre amikor szóba jön az összeköltözés onnantól a felek ellenfelek lesznek az ilyen hülye egyezségek miatt.Hol van itt már a szerelem?.A másik meg amit említettél,hogy"legalább így kevesebbet" kell takarítanom vagy más után pakolnom"azt hiszem így szólt.Az ilyen kijelentésekért is részben mennek szét a kapcsolatok mert lehet az aki szeret tiszta szívvel azt egy ilyen kijelentéseddel teljes mértékben lerombolhatod,mert azt hiszi hogy már teher vagy neki.Szerintem te az életben nehéz eset lehetsz valahogy ezt érzem:)
2017. márc. 11. 21:30
73/74 anonim válasza:
szerintem meg te vagy nehéz eset:D ha egy férfinek a nagy szerelemben akkora teher két tányért elmosogatni, vagy berakni a mosást, akkor aztán bazira szerethet. :D istenem...
74/74 A kérdező kommentje:
Csak nem te koktél cuncikám?:D:D látom fél szemedet rajtam tartod:D:D
2017. márc. 11. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!