Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszaj a ferfit is bevonni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszaj a ferfit is bevonni a takaritasba?

Figyelt kérdés
Van meg olyan no aki ha takaritasrol van szo addig elkuldi a parjat sorozni vagy egyeb mas hasznos tevekenyseget folytatni?
2017. márc. 10. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:
Persze ertem en az allaspontokat.Egy kertes haz csak a dolgos noknek valo .
2017. márc. 10. 11:27
 22/74 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem fel se kene vennetek a beszolasokat, oszinten. A takaritosoknak mondom. Mi ertelme ilyen hulyesegeken vitazni az 5000000. ilyen kerdes alatt is? Mert altalaban mindenhol ugyanaz a 3-4 ember esik egymasnak szerintem xd

Ja, nekem jol esik, ha a parom takaritja a lakas felet mert elutasitom abszolut azt, hogy nekem nemi alapon barmi a kotelessegem lenne es orulok, ha olyan emberrel elek parkapcsolatban, aki szinten hozzam hasonloan gondolkodik. De ez csak kimondva hagzik "rosszul"(?), a valosagban nincs belole konfliktusforras, vita, semmi, mivel eleve ez alapjan valasztok part, hogy olyan legyen ilyen teren mint en.

A takaritosoktol kerdezem, ha netan valamiert 1-2 napon keresztul nem akartok vagy nem tudtok - de legyen inkabb siman csak nem akartok mert epp nagyon faradtak vagytok vagy barmi, akkor mit szol hozza a ferfi? Ha ilyen esetben nem kezd el puffogni, hogy dehat mindig ti csinaljatok, a ti dolgotok, hanem hajlando 1-2x o is csinalni valamit, akkor szerintem semmi gond nincs. Ott kezdodnek a gondok, ha egy ferfi ezt elvarja, mert neki farka van, a nonek meg nem, tehat a no dolga. Na az ilyenek azok akiket meg havernak se tartanek.

2017. márc. 10. 11:36
 23/74 anonim ***** válasza:
29%
20.: nyugodtan bizonygasd ezt magadnak :) Boldog életet kívánok :) Kiscica
2017. márc. 10. 11:39
 24/74 anonim ***** válasza:
4%
#22 Általában a feminácik szokták kelteni a feszültséget és láss csodát, itt is. Az oldalon zajló folyamatos gyűlölködés is rajtuk múlik általában. Nézd meg szinte bármelyik kérdést...
2017. márc. 10. 11:43
 25/74 anonim ***** válasza:
96%

Én, első alkalommal reagáltam ilyen kérdésre, mert kb. 1 hete regisztráltam egy másik a Gyerekvállalás és nevelés kategória miatt, de mindegy...De az #5-ös reakciója elég bicskanyitogató volt.

De! Igazad van, hogy felesleges ezen vitázni és a másik "takarítós" úgy is leírta a véleményét, amivel teljes mértékben egyetértek.

Egyébként, akkor nem vagyunk ezzel egyedül... de majd elolvasom a többi ilyen kérdést is.

A kérdésedre válaszolva, nem, nem várja el.

A férjem, ha valami gondom van vagy később érek haza odateszi a kaját melegíteni, vagy kitereget, ha nem érek haza akkorra, amikor lejár a mosógép.

Nálunk csak annyi a lényeg, hogy a takarítást vagy főzést stresszlevezetésként használom és ő ezt elfogadja és tudja, hogy ilyenkor nekem jobb egyedül lenni.

Remélem, így érthető vagyok.

2017. márc. 10. 11:43
 26/74 A kérdező kommentje:
Ne huzzatok mar a mezesmadzagot jobban. Egyezetek ki valamiben:)
2017. márc. 10. 11:45
 27/74 anonim ***** válasza:
74%
Úgy gondolom,hogy a pasi is vegye ki a részét benne
2017. márc. 10. 11:51
 28/74 anonim ***** válasza:
86%

Miért kéne kiegyezni?

Nekem ugyan nem fáj, ha valaki a takarításban leli örömét vagy stresszlevezetésként használja, szíve joga. Én egy szükséges rosszként-nyűgként élem meg. A baj azzal van, hogy mindenki fúj mindenkire, aki nem imád takarítani, az biztos koszos meg nem igazi nő meg mittudomén, aki meg szeret, az házicseléd...

Mi lenne, ha nyugton hagynánk egymást?:D Ha szeret vki takarítani, hát csinálja. Én is megcsinálom, mert muszáj, de ha majd összeköltözöm egy férfival, én tuti nem fogok mindent megcsinálni, míg ő "hasznos tevékenysége folytat"=sörözik?????, ebből is látszik, hogy egy troll a kérdező. Bizony nagyon hasznos dolog sörözni, míg az asszony gürcöl otthon...

Nekem inkább az ilyen férfiaktól van herótom. Okádék ez a hozzáállás.

Aztán zsák a foltját, keressél akkor olyan nőt, aki szereti a "klasszikus" felállást. Mondjuk ezzel meg az a baj, hogy ha a nő elvállalja, hogy otthon marad, gyereket nevel, háztartást vezet, azt meg elkönyvelik kitartott rbancnak. Hát uraim, valamit valamiért...

2017. márc. 10. 11:55
 29/74 anonim ***** válasza:
75%

Az en paromnak meg ferfi letere a fozes stresszlevezeto. Szakacs a szakmaja is, mert szeret fozni, de nem abban dolgozik most, mert a 15 oras munka heti 6 nap azert tul sok volt neki, viszont este 11-kor munka utan kepes nekiallni fozni, mert ot meg ez kapcsolja ki.

Ha ennyit irnek, hogy en nem fozok, hiaba vagyok otthon orakkal korabban akkor mindenki kiakadna, hogy szegeny parom, milyen noje van xd De a valosagban meg tokre nem ez a helyzet, hogy o olyan szegeny sajnalnivalo lenne. A takaritas meg mindkettonknek faraszto, igy nem is haritja egyikunk sem a masikra az egeszet.

Nekem aztan tok mindegy, ki mit csinal otthon, de nem ertem ezeket a "latomasokat", hogy aki leir itt valamit, annak akkor mar rogton ilyen-olyan a kapcsolata, mocskos lakasban el, mindenen hisztizik es agyonfrusztralt, stb :D

2017. márc. 10. 12:02
 30/74 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok troll. A velemenyek megoszlanak. Attol hogy vannak olyan nok akik nem varjak El hogy a pasijuk bealljon a sorba nem kell oket lehurrogni.
2017. márc. 10. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!