Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszaj a ferfit is bevonni a takaritasba?
61/74 A kérdező kommentje:
Hat te valakivel keversz cuncus. Ritkan irok ki itt kerdest, de ha egyet is kiirok az ut es nyomokat hagy maga utan. A parkapcsolatom teljes mertekben jo. Koszonom a szives erdeklodeseteket :)
Hat ez most akkor nem utott nagyot😂😂
2017. márc. 10. 16:27
63/74 A kérdező kommentje:
Ajj dehogyisnem, azert rendesen odapiritottam:).csak ti mindig tamadasnak veltek egy ilyen kerdest :).
Engem totál nem érdekel, hogy ki hogyan osztja meg a házimunkát vagy éppen zárja ki a férfit belőle, de mivel én utálok takarítani, a tisztaságot viszont szeretem, elvárom, hogy a férfival megosszuk a melót (nem bevonom, mert nem érzem úgy, hogy az lenne a dolgom, hogy rá takarítsak). Anno gyakornokként olyanokra takarítottam egy hotelben, akik lehúzni sem bírták a wc-t, nem hogy a kefét használni, és bizony nem egyszer kellett vért pucolnom, amikor a kedves vendég megvágta magát, és arra nem volt képes, hogy még frissen feltörölje, inkább végigcsöpögtette az egész fürdőt. Vagy otthagyta a használt kotont a mosdókagyló szélén, vagy éppen körbehányta a lobbiban az egész wc-fülkét belülről, meg még hadd ne mondjam, milyen undorító dolgokkal kellett szembesülnöm. Nem azért tanultam, hogy mások szarát pucoljam, meg utánuk pakoljak, ha erre vágynék, szülnék egy gyereket inkább. Szóval amíg nem kapok érte fizetést, addig nem érzem, hogy ez az én munkám lenne, tehát vagy felezünk, vagy lelépek. Exem nem volt vevő a felezésre, majd talán a következő pasim az lesz.
2017. márc. 10. 20:20
65/74 A kérdező kommentje:
Hat ebben a hozzaszolasodban kicsit ellentmondasz magadnak utolso valaszolo.
Pontosan hol is? Mutass rá, kérlek.
2017. márc. 10. 23:12
67/74 A kérdező kommentje:
Nem felsz attol mire jon a kovetkezo addig rancos leszel?te egy olyan pasit keresel akire ratukmalhatod azt a feladatot amit neked kene megcsinalni. Nincs az hogy felezes. De ez az en velemenyem.
Nem muszáj, mindenki úgy csinálja, ahogy neki megfelel. Ha te nem akarsz belevonódni, semmi gond, de akkor olyan párt válassz. Akkor van baj, ha a nő elvárja, de a férfi nem akarja vagy fordítva. Ebből van a feszültség. Ha viszont mindenkinek jó így, akkor senkinek semmi köze hozzá :)
Nálunk a férjem takarít többet, mert neki van több ideje. Főzni is ő szokott, mert szeret. Nálunk így vált be. 26/N
2017. márc. 11. 16:21
kerdezo, de miert a nonek kell megcsinalni a hazimunkat csak es kizarolag, ha ugyanannyit dolgozik, mint te? sot, esetleg meg tobbet is keres? akkor miert az o feladata? mind a ketten esztek, koszoljatok a ruhaitok, stb stb. hol ebben az igazsag? eszre kene venni vegre, hogy a patriarchatusnak egyre inkabb lealdozoban van...
nyilvan talalhatsz olyan not, aki megteszi ezt neked. vagy olyat aki szeret takaritani. de egyszeruen nem birok azzal egyeterteni, hogy ha mindketten ugyanolyan reszben jarulunk hozza a penzkeresethez, ugyanugy bejarunk dolgozni, akkor a no feladata lenne a hazimunka. milyen alapon? mert a kozepkorban meg az 50es evekben igy volt? azota eltelt 50 ev. regen az is normalis volt, hogy 40 eves manusok 15 eves kislanyokat vettek el, aztan ma mar megse csinaljak.
2017. márc. 11. 16:30
70/74 A kérdező kommentje:
Mondtam mar hogy az eremnek ket oldala van.Egy ferfi ne takaritson az a nok dolga,megha kozos haztartasban is elnek.Ez ilyen egyszeru.Nem kell visszamenni a regmultba most is mukodik ez csak meg kell talalni a megfelelo partnert hozza. Az elotted levo hozzaszoloteljesen jol felvazolta a dolgokat .vannak olyan nok akik nem varjak el a parjuktol hogy segitsenek be a talaritasba .Nyilvan te a part masik oldalan allsz .
Kapcsolódó kérdések: