Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszaj a ferfit is bevonni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszaj a ferfit is bevonni a takaritasba?

Figyelt kérdés
Van meg olyan no aki ha takaritasrol van szo addig elkuldi a parjat sorozni vagy egyeb mas hasznos tevekenyseget folytatni?
2017. márc. 10. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
97%

Na ja, okádék troll ez. :) Összegzem:

a nő az takarítson, mosson, főzzön, amíg te szórakozol,

ha meg véletlenül ő szeretne kikapcsolódni, addig te megcsalod. :)

Egy főnyeremény vagy. :)

Húzd le magad a wcn...

2017. márc. 10. 12:50
 42/74 anonim ***** válasza:
97%

Valóban az a gond, hogy úgy veszik sokan, hogy ha a férfi takarít, akkor azt a nő HELYETT teszi, vagy SEGÍT neki.

Nem! Mielőtt a párommal összeköltöztünk, ő évekig egyedül élt, és teljesen természetes volt, hogy mosott-főzött-takarított-vasalt stb. MAGÁRA.

Miután összeköltöztünk, szintén természetes volt, hogy mindenki kiveszi a saját részét a közös munkákból. Pl. ha szüksége van egy vasalt ingre, akkor miért lenne természetes, hogy nekem kell kivasalni, mikor ő hordja? Van, akinek természetes, hogy elvárja, hogy a nő vasaljon rá...

Az más kérdés, hogy bizonyos házimunkákat a személyes preferenciáink alapján osztottunk fel. Pl. én szívesen főzök-sütök, a párom meg szívesebben takarít, mert nálunk ő az, akinek a számára ez stresszlevezető. (Nekem más tevékenységek jobban bejönnek ezen a téren, inkább elmegyek futni.)

Nálunk az a természetes, hogy nincsenek férfi és női munkák, bármelyikünk meg tudja csinálni bármelyiket, csak vannak dolgok, amit egyikünk jobban csinál, vagy szeret. De az fel sem merül, hogy egymás HELYETT csinálnánk meg bármit is, hiszen mindketten eszünk, mosatlanítunk, szennyest termelünk, koszolunk, stb., nem csak az egyikünk.

2017. márc. 10. 12:50
 43/74 anonim ***** válasza:
7%

Pont annyira muszáj, amennyire a nőt az auó-, vagy háztartásigép-szerelésbe, a kerti medence építésekor a talicskázásba, tetőjavításba, esetenként a betonozásba, satöbbi...

Pontosan annyira.

2017. márc. 10. 12:57
 44/74 anonim ***** válasza:
92%

43, tudod ezzel az érveléssel az a baj, hogy ilyen munkák évente 1-2x fordulnak elő, míg házimunka konstanst mindig van.

hímsoviniszta idióták:)

2017. márc. 10. 12:59
 45/74 anonim ***** válasza:
93%

# 43: Ez remekül hangzik, csakhogy a férfiak túlnyomó része mindezeket nem teszi, vagy csak életében egyszer-kétszer, míg a házimunka nagyjából mindennapos.

A saját apámon kívül nem ismerek olyan férfit, aki mindezeket maga végzi és nem szakembert hív...

2017. márc. 10. 13:00
 46/74 A kérdező kommentje:
En ilyet nem allitottam csak eljatszottam a gondolattal. Latom sikerult kiugrasztanom a nyulat a bokorbol.De egy csitri mit is erthet ebbol.Menj szo...d a szivoszalat ha mas mar nem jutott :D
2017. márc. 10. 13:03
 47/74 anonim ***** válasza:
97%
Milyen nyulat honnan?:D Semmi értelmeset nem bírsz írni, csak személyeskedni. Mégis mi az a nagy felfedezés amit tettél velem kapcsolatban? jaaa, hogy semmi, értem.:D 'csak eljátszottam a gondolattal' istenem, mennyire nyomorék kifogás ez. olvasd már vissza magad! ezeket írod, hogy hasznos tevékenység a sörözés, amíg az asszony otthon takarít, de ha neked kéne valami házimunkát csinálni, és ő elmenne koktélozni (=ugyanazt csinálná, amit te akarsz), akkor már más nők után nézelődsz. meg az már nem tetszik. előre sajnálom azt a nőt akihez bármi közöd is lesz, bár ha eltűri ezt a viselkedést, meg is érdemli.
2017. márc. 10. 13:13
 48/74 A kérdező kommentje:
Pont egy ilyen ferfi mint en hianyzik a te eletedbol szerintem csak meg magadnak sem mered bevallani. Eszem agaban sincs teged felfefezni azt meghagyom masnak. Szerintem igen keves lesz a jelentkezo.De nem ertem miert baktatsz utanam. Valaszold meg a kerdest azt tiplizhetsz. Ne erolkodj felesleges, mert meg az oltast is nekem kell rad tennem:D.
2017. márc. 10. 13:24
 49/74 anonim ***** válasza:
90%

azert valaszolgatok mert ez az egyik jellemhibam, neha ertelmetlen netes vitakba bonyolodom fogalmatlan trollokkal.

te meg csak egy hímsoviniszta idióta vagy, nem férfi:) csak néha nem hiszem el, hogy ilyenek élnek még a 21. században. akkor se kellennél, ha az egyetlen férfi lennél a földön. ezerszer inkább egy vibrátor. az legalább nem beszél fszságokat:)

2017. márc. 10. 13:27
 50/74 anonim ***** válasza:
97%
48: egy ilyen férfi senkinek nem hiányzik az életéből, mint te :'D
2017. márc. 10. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!