Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszaj a ferfit is bevonni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszaj a ferfit is bevonni a takaritasba?

Figyelt kérdés
Van meg olyan no aki ha takaritasrol van szo addig elkuldi a parjat sorozni vagy egyeb mas hasznos tevekenyseget folytatni?
2017. márc. 10. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
93%
Nem muszáj, a párom magától is megcsinálja, sőt, nem egyszer fordult elő, hogy elmentem itthonról pár órára a saját hobbimmal foglalkozni (heti rendszerességgel teszek így), és mire hazaértem, gyönyörűen ki volt porszívózva, fel volt mosva. (Még így is több házimunka hárul rám, kifejezetten jól tud esni, ha tehermentesítve vagyok.)
2017. márc. 10. 11:07
 12/74 anonim ***** válasza:
93%

Bevonni nem muszáj. A bevonás szó azt jelenti, az én dolgom, és őt is beleviszem.

Ketten élünk a házban, ketten koszolunk, kettőnknek fontos a rend, és a tisztás, mind a ketten dolgozunk is. Így igen, ketten takarítunk, ketten főzünk, ketten vásárolunk, és nem "bevonom", mert attól, hogy nő vagyok, ez nem az én feladatom kizárólag.

Értem én, hogy klasszikus felállás, csak abban a verzióban a nő nem dolgozott, hanem háztartást vezetett, gyereket nevelt. Ma már nem sok nő ücsörög otthon, így ez a verzió nem állja meg a helyét.

2017. márc. 10. 11:07
 13/74 anonim ***** válasza:
19%

Azért, mert mi másképp osztjuk be az életünket, szerinted mi nem is tiszteljük egymást és a férjünk nem csinál semmit?

Elárulom, hogy mi kertes házban élünk és nem egy lyukban, mint te...

Isten mentsen ilyen buta libáktól...

2017. márc. 10. 11:08
 14/74 anonim ***** válasza:
93%
Te innen látod, hogy egy lyukban él? :O Taníts, mester!
2017. márc. 10. 11:11
 15/74 A kérdező kommentje:
Na nem kell itt a cicaharc nyugodtan csak.
2017. márc. 10. 11:13
 16/74 anonim ***** válasza:
Takarításkor, főzéskor, mindig ki vagyok zavarva. Olyankor ház, konyha, tabu számára.
2017. márc. 10. 11:15
 17/74 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, miert vered magad folyton a kertes hazra amugy, tok feleslegesen hozod fel minden errol a temarol szolo vitaban. En pl sosem akarnek kertes hazban elni, sajat lakasunk van es nem egy kis lyuk hanem tokeletes meretu, nem pici de el se tevedunk azert benne. Tok kozel van minden, nincs szuksegunk autora amig nincs gyerek, es nem kell a kerttel szoszmotolni. Ezt csak azert irom, mert ha te mar felhozod, hogy nektek pihenteto a takaritas meg a kert, masnak tokre nem az, es egyaltan nem fog irigykedni a kertes hazatokra. Apameknak is csaladi haza van egy agybajt kaptam amikor anno segitenem kellett gazokat tepkedni, foleg nyaron az 50 fokban, nagyon kellemes, alig vartam, hogy visszakoltozhessek a belvarosba a nyugis, klimas, rovarmentes lakasba ahol nem funyirasra meg acelvagasra ebredek minden reggel.

/ a takaritos vitaba nem kivanok tobbe beszallni, mert mar ezerszer megkaptam en is a takaritasmaniasoktol, hogy mi a hanyasban elunk otthon csak azert, mert nem en csinalok mindent, hanem ketten egyutt xd/

2017. márc. 10. 11:15
 18/74 anonim ***** válasza:
91%
Én teljesen nyugodt vagyok :) Az, aki nőként egyedül viszi az egész háztartást, amíg a párja horgászik és sörözik, nem véletlenül kezdett el rám fújni és köpködni, hogy biztos lyukban élek. Azon háborodnak fel az emberek mindig a legjobban, amiben még maguknak is hazudnak és valahol a lelkük mélyén próbálják az igazságot elnyomni, hogy jó így nekik :)
2017. márc. 10. 11:16
 19/74 anonim ***** válasza:
88%

Az exem abszolút magatehetetlen volt, ha házimunkáról volt szó, de azt még ő sem volt képes megtenni, hogy elment sörözni, amíg én takarítottam. Annyi tisztesség volt benne, hogy addig legalább lekötötte a gyereket, elvitte valamilyen programra, hogy tényleg zavartalanul tudjam végezni a házimunkát.

A mostani párom pedig minden házimunkát kérés nélkül is elvégez. Nem besegít, hanem magától meglátja a teendőket és el is végzi. Pedig kertes házban lakunk... csak hát ugye kerti munka tavasztól őszig van és meg sem közelíti a házimunkák mennyiségét nagyságrendileg. Még akkor sem közelítette meg a "férfi" munka, amikor felújítás volt, mert az is rengeteg takarítással járt és "furcsamód" a párom akkor is elvégezte a megsokszorozódott teendők egy részét, amikor előzőleg kifestette a szobát...

2017. márc. 10. 11:21
 20/74 anonim ***** válasza:
25%

Kiscica...

Ha te azt hiszed, hogy attól tisztel a férjed/párod mert elmos helyetted két tányért a te bajod...

A legjobban itt azok szokták bántani azokat, mint én vagy a 70%-ost, akik kis albérletben élnek vagy panelban, ahol van max. 3 szoba + egy konyha, amit ki kell takarítani... és ha ezt a párjuk megcsinálja, azt hiszik, hogy ettől ők modern elfogadott nők...

Ha ettől nektek jobb...

Én örömmel csinálom, mert levezeti a stresszt... nem mondtam egy szóval sem, hogy ezt másnak is így kell csinálni sem a 70%-os. Mi így szeretjük és csak a kérdésre válaszoltunk, ti kezdtetek el puffogni, mi csak reagáltunk rátok a ti stílusotokban...

De szánalmas, hogy így fújtok arra, aki takarít... ha ti ettől érzitek magatok egyenlő félnek, mint nő... örüljetek magatoknak.

Én inkább abban érzem, ha a munkahelyen elfogadnak, mint nő. Magasabb beosztást is elérhetek és magasabb fizut, mint egy férfi és nem vagyok diszkriminálva csak azért, mert nő vagyok és szülhetek...

Nem egy párkapcsolatban verem a mellem, hogy hű a férjem is elmosott egy tányért, mekkora modern nő vagyok és, hogy tisztelnek...

Nem nekem mást jelent, ha tisztel a férjem és kedveskedik nekem...nem azzal tisztel, ha felporszívózik és nem fáj, ha elmegy szórakozni, vagy kikapcsolódni...amíg én is azt teszem, utána összebújhatunk vagy szabad a hétvégénk és elmehetünk együtt pihenni.

:D Nem kell egymásnak esni, mindenki máshogy éli az életét te így, mi úgy...

Nektek az vállt be, nekünk ez.

2017. márc. 10. 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!