Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszaj a ferfit is bevonni a takaritasba?
Gyenge próbálkozás a közösség hergelésére :D
22/L
Van... az idegességemet, munkahelyi stresszt, takarításban szoktam levezetni és közben zenét hallgatok.
Ilyenkor a férjem is tudja, hogy jobb, ha nincs láb alatt, így vagy leül a gépe elé, vagy kimenekül a műhelyébe...
Mire kész a ház én is lenyugszom és jöhet egy kis bor és egy kis vad szex, levezetésképp.
3.: az ilyen idióta nők miatt gondolják a férfiak, hogy ez a normális, ha a nő azután, hogy ugyanúgy dolgozott, mint a férfi, még a teljes takarítást is meg kell csinálja :D Önkéntes rabszolga vagy.
Talán erre nem gondoltál, de nem lennél olyan stresszes, ha egyenlő felek lennétek a kapcsolatban és nem te lennél a cseléd, ő pedig a kisbabád, akinek a seggét is meg kell törölni. Töketlen férfi egy anyucival. Szexi :D
Egy bunkó vagy...
Az otthoni dolgait és a stressz levezetését, mindenki úgy oldja meg, ahogy szeretné...
Ha én ebben érzem jól magam, miért fáj az neked? Senki nem mondta, hogy te így vezesd le...
Elég stresszes a munkahelyem és ezt nem akarom hazavinni, mivel ezt a takarításban vagy olykor olvasásban és egy kis magányban levezetem, nincs otthon feszültség, így vita sem... többet élvezzük egymást a férjemmel.
Én nem attól vagyok stresszes, hogy fel kell porszívózni vagy elmosni két tányért, de látom neked ez lehet a legnagyobb bajod...
Egy hülye p..csa lehetsz...
Én is hasonló módon vezetem le a feszültséget, mint #3. A férjem meg horgászásban, így nálunk sincs vita és nem visszük haza a stresszt.
Mindenkinek kell egy kis egyedüllét, mi így vezetjük le, te meg valószínű állandóan azon hisztizel, hogy ki mosogat el, mert a kis világodban tovább nem látsz.
Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!