Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszaj a ferfit is bevonni a takaritasba?
Én pont hogy nem hurrogtam le senkit, csak téged, kérdező. Megmagyaráznád nekem, hogy miért hasznos tevékenységként aposztrofálod a sörözést, amit addig folytatsz, amíg a nőd otthon takarít?
Akkor ha te nyírod a füvet otthon, és én elmegyek a barátnőimmel koktélozni és vásárolni, ugye az is hasznos tevékenység?:)
Az a nő az ideális, aki gyereket nevel, főz, mos, takarít és dolgozik valamit (nem kell megszakadjon bele nyílván), hogy ne unatkozzon.
Az unatkozó háziasszony ugyan is 80%, hogy megcsalja a férjét és elviselhetetlen jellemé válik az évek során mert nem tud magával mit kezdeni a kötelező elfoglaltságain kívül.
Szerintem sajnos ez megoldhatatlan probléma a mai társadalomban. Mert ha egy nő inkább a karrierjére koncentrál, azt a magánélete fogja megsínyleni, de ha meg inkább beáll háziasszonynak, az
1) egy okos nőt nem fog kielégíteni szellemileg
2) olyan függő helyzetet eredményez, amit szerintem szörnyű elviselni. Még ha van is végzettségem, ha beállok évekre otthoni nőnek, hát sok szerencsét a visszatéréshez a munkaerőpiacra. És akkor mit csinálok, ha megromlik a kapcsolat? Ha már nem szeretem a férjem? Anyagi érdekből vele maradok? Ez az a függőség, amitől a modern, okos nő irtózik és ez az, ami miatt feloldhatatlan problémát jelent a nők helyzete a mai társadalomban.
"Ha te azt hiszed, hogy attól tisztel a férjed/párod mert elmos helyetted két tányért a te bajod..."
Itt a fő gond nálad: Helyettem? Miért, ő nem eszik? NEM helyettem csinálja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!