Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszaj a ferfit is bevonni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszaj a ferfit is bevonni a takaritasba?

Figyelt kérdés
Van meg olyan no aki ha takaritasrol van szo addig elkuldi a parjat sorozni vagy egyeb mas hasznos tevekenyseget folytatni?
2017. márc. 10. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
77%

Én pont hogy nem hurrogtam le senkit, csak téged, kérdező. Megmagyaráznád nekem, hogy miért hasznos tevékenységként aposztrofálod a sörözést, amit addig folytatsz, amíg a nőd otthon takarít?

Akkor ha te nyírod a füvet otthon, és én elmegyek a barátnőimmel koktélozni és vásárolni, ugye az is hasznos tevékenység?:)

2017. márc. 10. 12:06
 32/74 anonim ***** válasza:
1%

Az a nő az ideális, aki gyereket nevel, főz, mos, takarít és dolgozik valamit (nem kell megszakadjon bele nyílván), hogy ne unatkozzon.

Az unatkozó háziasszony ugyan is 80%, hogy megcsalja a férjét és elviselhetetlen jellemé válik az évek során mert nem tud magával mit kezdeni a kötelező elfoglaltságain kívül.

2017. márc. 10. 12:08
 33/74 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem sajnos ez megoldhatatlan probléma a mai társadalomban. Mert ha egy nő inkább a karrierjére koncentrál, azt a magánélete fogja megsínyleni, de ha meg inkább beáll háziasszonynak, az

1) egy okos nőt nem fog kielégíteni szellemileg

2) olyan függő helyzetet eredményez, amit szerintem szörnyű elviselni. Még ha van is végzettségem, ha beállok évekre otthoni nőnek, hát sok szerencsét a visszatéréshez a munkaerőpiacra. És akkor mit csinálok, ha megromlik a kapcsolat? Ha már nem szeretem a férjem? Anyagi érdekből vele maradok? Ez az a függőség, amitől a modern, okos nő irtózik és ez az, ami miatt feloldhatatlan problémát jelent a nők helyzete a mai társadalomban.

2017. márc. 10. 12:12
 34/74 anonim ***** válasza:
80%
32# Ezek mind borzaszto unalmas tevekenysegek, ha csak ezekre lenne idom, mert a ferjem egy lusta diszno, 1000%, hogy ha meg nem is csalnam, de elhagynam eleg hamar :P
2017. márc. 10. 12:17
 35/74 anonim ***** válasza:
94%
Ha a férfi máshol lakik, akkor nem.
2017. márc. 10. 12:18
 36/74 anonim ***** válasza:
93%

"Ha te azt hiszed, hogy attól tisztel a férjed/párod mert elmos helyetted két tányért a te bajod..."

Itt a fő gond nálad: Helyettem? Miért, ő nem eszik? NEM helyettem csinálja!!!

2017. márc. 10. 12:21
 37/74 A kérdező kommentje:
Addig meg a te penzedet koltod teljesen hasznos tevekenysegnek aposztrofalom:).En elvagyok a funyirassal Meg a szomszedasszonyal.Ja es nem Nell sietned:D.
2017. márc. 10. 12:25
 38/74 anonim ***** válasza:
83%
oke:) akkor egy 80 eves nyugdijas neni melle költözünk, segíthetsz neki virágokat locsolni, amig koktelozunk a barinőkkel :)
2017. márc. 10. 12:28
 39/74 A kérdező kommentje:
Ezzel semmi gond nincs. A mamika csak az egyik szomszed. En a masikat fogom meglocsolni aki ugy egy otvenessel fiatalabb :D.tovabbijo koktelpartit:).
2017. márc. 10. 12:41
 40/74 anonim ***** válasza:
90%
37-39-es hozzászólásban a kérdező tökéletesen megmutatta, mennyire nem tiszteli a rabszolga, takarítónő feleséget a férje :) Hűség, figyelmesség nuku. Ez jár az ilyen nőknek
2017. márc. 10. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!