Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be lehet vinni házipálinkát az esküvőnkre. Van
ötletetek, hogy mivel lehetne bevonni az üvegeket?
esetleg lehetne venni ilyen üvegeket, nem sokat, csak párat, amiben ki tudjátok rakni, ha kiürült, feltölteni.
Ha pultnál, vagy pincérek által lesz töltögetve, akkor is lehetne venni 2-3 üveget, ami szép, csinálni rá egyedi címkét. Nem lenne nagy kiadás.
Üveg:
[link]
és lehet kapni önmagában ragadós papírt, arra nyomtatni címkét:
[link]
ez épp legénybúcsús, de a lényeget érted :)
2012. jan. 20. 12:37
Üdítős üveg alatt ugye nem műanyagpalackot értesz? Pálinkát nem szabad műanyagban tárolni, nem tesz neki jót. Egyébként pl
[link] innen is tudsz rendelni üvegeket, nem kerülnek mellbevágó összegbe.
2012. jan. 20. 12:40
100as boltban veszel üvegből készült üveget,és megoldva
arra ha nagyon akarsz masnit kötsz,festesz,mind1
de műanyagban ki ne tedd
2012. jan. 20. 12:42
4/11 A kérdező kommentje:
Azért nem bolondultam meg! Természetesen üvegből készült üvegben tartom a pálinkát! És mivel ágyasról van szó, csak nagy szájúba tudom tenni. Nem kívánok új üvegeket venni 4-500ft körüli áron, mert 500ft a dugópénz és akkor már aztán nagyon nem érné meg bevinni.
ágyaspálinka esetén szerintem az egész üveget ne vond be. Esetleg langyos vízzel nem jön le a címke helye?
Ha nem lehet leszedni, köss vagy ragassz oda masnit, vagy csinálj egyedi címkét (ezt már linkeltem) - ebben tudok segíteni ha gondolod
[link]
esetleg lehet rajta olyan masni, mint a keringőgyertyán, stb.
2012. jan. 20. 13:11
1. és 5. válaszoló ugyan az volt(am) :)
2012. jan. 20. 13:12
Hígítóval lejön a ragasztó maradéka is, amit nem sikerült leáztatni az üvegről. Ezután lehet rátenni egyedi címkét, szalagot is, ami illik a díszítéshez az asztalokon. Üvegfestéket csak akkor tegyetek rá, ha a díszítésben máshol is van, különben kilóg a sorból, nem illik a többi dísz közé.
2012. jan. 20. 13:23
8/11 A kérdező kommentje:
Így hosszában látszik a ragasztócsík és sajnos nem jön le :( Mindenképpen valami költséghatékony megoldást szeretnék.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom majd a hígítót!
Remélem, sikerül! Én mindig azzal szedem le a befőttes üvegekről a maradék ragasztót, ha el akarom őket tenni. :) Picike elég egy rongyra, és átdörgölni vele a maszatos részt.
2012. jan. 20. 13:48
Kapcsolódó kérdések: