Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ruhát válaszak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhát válaszak az esküvőnkre? Milyen csokorrom legyen. Milyen virágból?

Figyelt kérdés
Helyzet a következő:Nem lesz templomi csak polgári,nem lesz lagzi csak egy kis vacsora a legszűkebb családi körben.Mindez azért mert nem szeretjük a nagy felhajtást és meghittebb is így a dolog,legalábbis a párommal így szeretnénk.De tanácstalan vagyok a ruhát illetően,szeretnék mennyaszonyi ruhát de nem csicsásat és nem hófehéret hanem valami krémszínűt vagy valami világossabbat de teljesen fehéret nem.Csokorról anyit mit gondoltok a rózsáról és a káláról fehérben..
2011. márc. 29. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Olyan ruhát, olyan virágot válassz, ami neked tetszik.
2011. márc. 29. 10:26
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ha polgári és nem akarsz klasszikus menyasszonyit:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 29. 10:38
 3/8 Kései Sirató ***** válasza:
Válassz egyszerű krémszínű, vagy halványlila ruhát és hozzá egy nagyon szép csokrot!
2011. márc. 29. 10:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves Palm :-)

Tetszenek azok a kosztümfazonú ruhák amiket belinkeltél :-)

Tényleg valami ilyesmi stílusú ruhák közül kellene válogatnom és azt hiszem ezt is fogom tenni :-)

2011. márc. 29. 11:07
 5/8 Disi válasza:
Nekem február 12.-én volt az esküvőm, és másfél hónapom volt a szervezésre, mert félidős kismama voltam. Mielőtt a színben döntenél, menj el próbálni, mert én is ekrüt szerettem volna, vörös a hajam is, gondoltam jól fog állni, de már az első ruhánál kiderült, hogy felejtős. Úgyhogy fehér ruhám volt, mégpedig ez: [link] Én abroncsos, és uszályos ruhát szerettem volna, és ez telitalálat volt. Pici gyöngy díszítés van rajta, és egy kis ezüst, tiszta tüll ugyan, viszont ennek köszönhetően nagyon könnyű. Próbálni kell minél többet, mert először egy másik ruhába szerettem bele, de annak a mellrésze elállt, és nem tudtak neki mit csinálni, pedig fűzős volt. Fontos, hogy jól érezd benne magad, és az csak a próbánál derül ki. Nekem is kála csokrom volt, ahogy megláttam egyet, beleszerettem, abból először fehéret akartam, de mivel téli esküvő volt, abban maradtunk, hogy leyen inkább lila, vigyünk egy kis színt bele. Kicsit különlegesebb szerintem, mint a rózsa, viszont nem lehet olyan szépen kiszárítani. Így a köszönőajándékot, az asztaldíszt, a kocsidíszt is ehhez igazítottuk. Nem volt nagy esküvőnk, 30 fős családi ebéd, és külön buli este a barátoknak, így a díszítés sem volt nagy, csak egy futó az asztalra, és az autóra is ugyanilen szalag volt kötve. Az asztalra 6 db virágdíszt csináltak nekem, nagyon jó segítőm volt ő talált ki mindent, alumínium dézsa alakú (lila és ciklámen színű) tartóba összeültetett kankalint, olcsó megoldás, de nagyon szép. Mi a szülőknek sem vágott virágot adtunk, hanem édesanyának fonott kosárban ugyanúgy kankalin összeültetve, pici szalagdíszítéssel ( nagyon jól nézett ki), édesapáknak egy-egy üveg bort díszdobozban, szalaggal átkötve. Tartósabb is, mint a vágott virág. Bocsánat, ha nagyon hosszú lére engedtem, de remélem tudtam hasznos tanáccsal szolgálni. És sok boldogságot, élvezd ki az esküvő minden percét, nekem fantasztikus volt, kívánom, hogy a tiéd is ilyen legyen! :-)
2011. márc. 29. 11:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves Disi,szép a ruhád :-) És az esküvőd is szép lehetett a leírásod alapján :-) Köszönöm a válaszodat,nembaj ha kicsit hosszúra sikeredett szívesen elolvastam :-)
2011. márc. 29. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

nem tudom, milyen a stílusod, de úgy vettem ki a szavaidból, hogy a hagyományos, habos-babos ruhát nem szeretnéd, próbáltam többfajtát keresni.

csokorban a kála szerintem jó ötlet, ha fehér-ekrü-vaj ruhád lesz, lehetne piros, ha sötétebb (mint amit linkeltem-barna), akkor pedig fehér

[link]

[link] (ez kicsit robosztusabb, de nekem nagyon megtetszett:))

[link]

[link]

vagy esetleg még flamingó:

[link]

[link]

2011. márc. 29. 14:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves 14:45 :-)

Eltaláltad a habos-babos ruha nem az én stílusom :-)

Szerintem majd valamilyen szép kis csinos alkalmi ruhám lesz

és abban már biztos vagyok,hogy kála lesz a csokorban :-)

Sokat segítettél a belinkeléssel,köszönöm :-))

2011. márc. 30. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!