Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnénk gyerekfelügyeletet az esküvőnkre? Milyen tapasztalatok vannak? Mire figyeljünk?
Nálunk a családban sok a gyerek, de rábízzuk a kicsiket a tinédzserekre. és ott bóklásznak a teremben, aztán elalszanak egy széken.
Ha külön teremben akarjátok,akkor ar óvonéni jó ötlet.
helyi óvónéni nagyon jó ötlet, főleg, ha sokan helybeliak a vendégek közül, így már ismerhetik is a gyerekek, nem csak egy idegen néni. amúgy az ötlet jó, így a szülők is nyugodtan tudnak szórakozni, és a gyerekek is jól érzik magukat.
sok boldogságot!
Köszönöm a válaszokat!
Én sem tartom jó ötletnek, hogy a tinédzserekre bízzuk a gyerekeket egy esküvőn (ettől függetlenül ez is egy vélemény, nem kell lehurrogni)!
Azért is keresek gyerekfelügyelőt, hogy mindenki jól tudjon szórakozni!
iszonyatosan utáltam 16évesen mikor nekem kellett vigyázni az unokahúgomra..mondtam hogy nem szeretnék , mert volt párom akivel elmentem és vele szeretnék lenni..
de hogy nem igaz hogy erre nem vagyok képes meg stb és utána fél éves harag lett a családdal mert elesett és lehorzsolta a térdét a gyerek mert nem néztem oda fél percre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!