Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő helyszínt keresünk Budapesten vagy a közelben. Ötletek, esetleg tapasztalatok?
Itt mi már voltunk, és szerintem jó kis esküvőt hoztak össze barátnőmék 1-2. :)
A környezet is szép szerintem, bár semmi extra. A vacsora nagyon finom volt. Bár mi amúgy is monoriak voltunk nagyrészt, így szobákat nem tudom, de a környéken kedvelt hely.
*javítok: 1-2éve.. nem fejeztem be a mondatot.. :) bocsi..
(első vagyok)
Nem tudom, mennyire van messze nektek Fót, de a mi esküvőnk Fóton a Károlyi-kastélyban volt (annak ellenére, hogy a kastélyban béreltünk két termet, nagyon olcsó volt). A polgári esküvő helyszíne is a kastély márványtermében volt. Nekem nagyon tetszett. Itt van pár kép:
(Jelenleg a harmadik kép a márványterem)
Az ételeket pedig a Patak Vendéglő szállította Kismarosról. Nagyon finom volt, és szintén olcsóbb, mint az összes Bp-i étterem...
Barátnőmék esküvője Gyömrőn volt, az is nagyon szép lagzihelyszín volt (Bagoly Fogadó a tó mellett):
Jah és ha még távolságba belefér, akkor Monorierdő és Pilis között található a következő:
Itt kollégámnak volt nagyon-nagyon jó esküvője!! :)
..és ahogy látom, eléggé rá is álltak erre a dologra.. mondjuk a környezet nagyon jó, és minden más is tökéletes volt. :)
A nagytétényi kastélymúzeum parkjában is szoktak esküvői ceremóniákat tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!