Ki a legjobb szájsebész Budapesten? Dr. Klenk Gusztáv milyen? Tapasztalatok érdekelnének. Akink volt ilyen műtétje, leírná, hogy pontosan hogy zajlik? Minden érdekel, mennyi ideig tart, mit érzett, hogyan darabolták a fogat, hogyan szedték ki, stb.
Szia,
Számomra a legjobb szájsebész Hrustics Aminett(www.dentalpalace.hu) Doktornő.Két szó szerint szörnyű bölcsességfogamat húzta ki!Az egyikből semmi nem látszott ki,a másik pedig "bele volt nőve" az előtt lévő fogba.(Bocsi,de nem tudom normálisan megfogalmazni).
Először megnézte,csinált panoráma rötgent,érzéstelenített(kaptam gyümölcsöls zselét így a tűt már nem érzetem).A húzás maga NEM FÁJT,feszítő érzés volt,de abszolút kibírható,nem vészes!Utána is szépen gyógyult,egyetlen egyszer kellett bevennem egy fél fájdalomcsillapítot.
Fiatal Doktornő,de nagyon ügyes,nekem nagynéném ajánlotta,neki és férjének implantátumot ültetett be.A rendelő szép,modern,árban is korrekt.
Sok bátorságot kívánok Neked,ne félj,tényleg nem fáj,Aminett Doktornő meg egy angyal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!