Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban gynocentrism van a mai világban?
A wikipedián a definíció magyar fordítása az így szól: "Gynocentrism a kizárólagos vagy domináns fókusz a nőkre elméletben, gyakorlatban, vagy ennek felbujtása." Egyszerűbben elmagyarázva, a szó a "nőközpontúság"-ra utal. (De akár lehet "pinaközpontúságnak" is nevezni.)
Egy gynocentrikus társadalomban (magyarosítva) olyan törvények és társadalmi nézetek társadalmi nézetek vannak jelen amelyek a nőket helyezi előnybe. A mai társadalomban ez sokkal feltűnőbb. Mivel hogy a jó öreg gynocentrikus ideológia, a 'lovagiasság' az még mindig él és virul. De ezen felül az egyetemek tesznek félre helyeket kifejezetten csak nőknek, könnyített fizikai vizsgák bizonyos szakmákban, enyhébb ítélet ugyanazért a bűnért, szabadon követhetnek el nemi erőszakot és szexuális zaklatást, stb. Más szavakkal, a gynocentrizmus arra utal hogy a nők különleges bánásmódot élvezhetnek.
Mi lenne mondd, ha nem ezeken agyalnál mindig, hanem az energiádat abba fektetnéd, hogy keresel egy kedves lányt akivel kölcsönös örömet okoznátok egymásnak?
Egyből szebbnek látnád a világot.
Tehát úgy érzed, hogy a hatvan éves, szomszéd nyugdíjas néni hozzád képest komoly előnyöket élvez, mert anyád azt nevelte beléd, hogy illik előtte kinyitni az ajtót?
Gratulálok.
ONLINE zakaltott szexuálisan? Legalább 500 faszit tudnék börtönbe juttatni kéretlen dick pic miatt.
Azért nem erőszakolnak a nők, mert nem kell nekik a koszos kukid.
6 os, bizony online, es bizony errol beszelek. Te bortonbe tudnad jutatni ezeket a hapsikat, engem meg frankon pofanrohognenek.
Senki nem mondta, hogy a 'koszos kukimat' a szadra kell venned. Nem is ertem hirtelen miert tetted
Engem is kiröhögnének, nyuszika.
Azt a nőt is kiröhögik, akit konkrétan megerőszakolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!