Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban mennyire fontos a férfiaknak a jólelkűség egy nőben?
Egyszerű lány vagyok, nincs 3 diplomám, nincs pénzem, egyszerűen öltözködöm, nincs bombatestem, nem vagyok csúnya, de vissza fogott vagyok, nem járok társaságba. Az életem kívülről nézve unalmas. Az egyetlen, amit nyújtani tudnék, hogy megőriztem a "romlatlanságom." Ha valaki bánt, sose adom vissza, mindenkiben meglátom a jót, mindenkivel békés vagyok, e szerint az elvem szerint élek.
Ennél többet nem tudok nyújtani. Nincs erotikus, magabiztos kisugárzásom, nem irányítok, nem flörtölök, semmi. Ez baj?
Gondolj bele, kinek jön jól az, ha békésen tűröd a bántást. Annak, aki jó esélyt lát arra, hogy bántani fog.
Aki azt akarja, hogy neked jó legyen, annak fáj, ha te nem véded meg magad.
Te nem érted a romlatlanság lényegét. Egy ilyen ember nem "eltűri" a bántást, ahogy te fogalmaztál, hanem megérti. Együtt érez a bántó féllel, így nem tud haragot érezni iránta.
Ez pont olyan, mint az elfogadás-tolerálás páros. Az elfogadás az valóban elfogadás, a tolerálás pedig csak egy felszínes elfogadás, ami nem is igazi elfogadás.
Remélem nem valami szélsőlib vagy aki sszerint azt is el kell fogadni, hogy 40 körüli 2 méter magas pasas kitalálja, hogy ő lélekben 4 éves kislány és fogadják örökbe (megtörtént eset) - tapsoltak is hozzá a libbantak, hogy "de bátor!!!!!!!44!!"
Nem. Az ilyen beteg embereket kezeltetni kéne szerintem, és nem példaképként mutogatni, ahogy azt manapság teszik a nyugati fertőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!