Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos kérdés! Együtt maradnál a pároddal ha megtudnád hogy nem te vagy élete szerelme?
Figyelt kérdés
És hogy a ti szerelmetek sose érné utol azt a szerelmet amit pár éve érzett egy másik lány iránt? Esetleg azt is mondaná nektek, a kérdésre hogy szerelmes-e belétek?, hogy (nagyon) szeretlek.
Érdekel hogy ti megmaradnátok-e egy ilyen kapcsolatban. Engem elhagyott egy másik nőért, ezzel a dumával, akibe azt mondta hogy lehet hogy olyan szerelmes lesz mint az előttem lévő lányba.
2016. máj. 12. 17:55
1/7 anonim válasza:
Ez inkább én vagyok. Én sose fogok tudni úgy beleszeretni egy férfiba még egyszer mint ahogy azt egyet tudtam sokáig. Ez ilyen. :) De én inkább nem is keresek kapcsolatot, nem akarok bántani senkit sem.
2/7 anonim válasza:
Több kapcsolatom volt,ahol érződött,hogy nem szerettek eléggé.Nem maradtam velük.Egyik velem szakított.Ennyi rossz kapcsolat után én azt akartam,hogy valakinek első legyek és találtam olyat.
3/7 rrrrrreennnnn válasza:
Kísèrletezgessen csak nyugodtan, hogy szerelmes lesz-e, vagy nem, téged meg hagyjon békén és lesz férfi, aki tudja, hogy BELÈD szerelmes és nem a mùltbèli nőbe meg annak hasonmâsàba.
4/7 anonim válasza:
Nem foglalkoznék vele. Mert velem van és nem azzal a másikkal.
5/7 anonim válasza:
Csakis olyan pasival járnék akinek én vagyok az elsőszámú, természetesen akkor ha én is úgy érzem. Nem egyenlő kapcsolatban mindig szenvedni fog az akit nem szeretnek eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!