Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne a párodról hogy súlyos beteg (rákos) és évekig tartana a kezelése. Akkor is vele maradnál vagy sem? (Őszinte válaszokat várok! )
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 19:33
1/17 anonim válasza:
Nem tudom, mert még nem voltam ilyen helyzetben. Ha ez egy jó párkapcsolat, akkor valószínűleg igen, ha nem az, akkor úgyis felbomlik, szándéktól függetlenül, főleg egy ilyen erős próbában.
3/17 anonim válasza:
Igen.
Élő példa: anyukám 10 éve daganatos, hol jók, hol rosszak az eredményei, de még hosszabb ideig nem voltak tartósan jók az eredményei. Apukám nagyon szereti anyukámat, kitart mellette.
4/17 anonim válasza:
Ha tartós párkapcsolatról van szó, akkor kétség nélkül igen. Egy kezdődő ismeretségben nem feltétlenül, egy ilyen jellegű probléma túl nagy próbatétel ahhoz, hogy egy nem stabil párkapcsolat túlélje.
6/17 anonim válasza:
Nem tudhatom, úgy nyilván könnyű véleményt alkotni, hogy nem vagyunk ebben a helyzetben. De jelenleg őszintén azt gondolom, hogy igen, mellette maradnék. Csak azért, hogy ne érezzem magam szemétnek, amiért ilyen nehéz időszakban hagyom el, nem maradnék vele, de ha a kapcsolatunk jó, a szerelem még kitart, ő maga sem vesztette el teljesen a személyiségének szerethető részeit, akkor tulajdonképpen semmi sem változna. Az érzéseim felé legalábbis biztosan nem.
7/17 anonim válasza:
Természetesen vele maradnék. Nem úgy tettem az esküt, hogy "amíg a kedvem tartja" hanem úgy, hogy "amíg a halál el nem választ"
8/17 anonim válasza:
Anyám apám mellett maradt a végéig.Büszke vagyok hogy ilyen anyám van. :)
10/17 anonim válasza:
Igen, mert ő az egyetlen ember, akit igazán szeretek a világon, és ő az egyetlen ember, aki engem igazán szeret. Megérdemelné, hogy kitartsak mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!