Férfiak.! Ha megtudnád a legjobb barátoodról, hogy megerőszakolt egy nőt, továbbra is a barátja maradnál?
2: Nyilván erre olyan választ neked nem fogok tudni adni, ami neked is megfelelne. Ha azt mondom igen, akkor letámadsz, hogy milyen szemét vagyok. Ha azt mondom, hogy nem, akkor pedig önmagamat hazuttolom meg, hiszen az előbb még azt írtam, hogy a körülményektől függ...
Mi értelme volt ennek a kérdésnek így?
Nem értem ezt a kérdést, teljesen nélkülöz mindennemű értelmet és logikát.
Már miért ne maradhatnál a barátja? Ismerted azt a nőt, netán a rokonod? Vagy te tagja vagy az Amnesty International-nak, vagy a Greenpeace-nek?
Szóval ez, úgy ahogy van, baromság.
De ha te ilyeneken gondolkodsz, akkor az elég komoly személyiségre vall. :D
9: Attól még baromság a kérdésed. Kérdést akkor szokás kiírni, ha valami eldöntendő dologgal kapcsolatban szeretnéd kikérni a véleményünket.
Így ez ilyen... nem is tudom, hogy mi volt. Vagy bólogatójánosokat szeretnél látni?
Mellesleg az emberölés, gyerekmolesztálás és a nemi erőszak nem ugyanaz. Ráadásul sokszor maguknak köszönhetik az áldozatok (na most fogsz felrobbanni teljesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!