Férfiak.! Ha megtudnád a legjobb barátoodról, hogy megerőszakolt egy nőt, továbbra is a barátja maradnál?
Ne bántsátok már!
Egyébként ez nagy bün(törvényi)szoval Én nem barátkoznák tovább vele. F/21
"Valószíűleg a kérdésből érezted, hogyan állok ehhez. Ha a lelkiismereted és az empátiád azt mondja, van az a helyzet, hogy elfogadható, hogy valakivel akarata ellenére közösüljenek, az már a te bajod :)"
Személyeskedsz és itt van a véleményed.
"Szerintem itt rajtad látszik milyen ember vagy...."
Személyeskedsz.
"te sutyerák."
Személyeskedsz.
"Akkor el lehet sétálni."
Kvázi elküldted a francba.
Látszik, hogy nő vagy. Teljesen hiányzik belőled a következetesség. Saját magadat hazudtolod meg.
A kérdésnek meg akkor lenne értelme, ha lenne egy haverod aki ezt megtette és érdekelne, hogy szerintünk barátkozz-e tovább. Te viszont nő vagy, nem történt veled erőszak (gondolom) és csak azt várod, hogy mindenki a te véleményedet szajkózza...
Egyébként igen, vannak körülmények, amikor nem szakítanám meg a kapcsolatot. Például ha a lány a barátnője az illetőnek és nem is lenne igazán erőszak, csak a nő hisztizne... Tessék, egy vélemény, lehet hurrogni.
Ja ebben már igy valoban más a helyzet....
Nem 1 vadidegen kurt meg ehe,hanem a pasid.értem
Remélem fájt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!