Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfiak.! Ha megtudnád a...

Férfiak.! Ha megtudnád a legjobb barátoodról, hogy megerőszakolt egy nőt, továbbra is a barátja maradnál?

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 10:50
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Nem. Nem csak akkor írunk ki kérdést. Akkor is, ha véleményeket akar hallani az ember. Természetesen jobban esik a lelkemben, ha olyan válaszok érkeznek, amivel egyetértek, de a azért írtam ki, mert kíváncsi voltam, hogy ezen az oldalon, hogyan vélekednek egyes emberek.
2015. júl. 4. 12:31
 12/44 anonim ***** válasza:
Egyet értek 10. válaszadó. Szerintem ez provokáció.
2015. júl. 4. 12:41
 13/44 A kérdező kommentje:
Akkor el lehet sétálni. Ne hagyd magad provokálni ;) -.-
2015. júl. 4. 12:44
 14/44 anonim ***** válasza:
0%
Azért ne írj már ki kérdést, hoyg visszahalld a saját véleményed, már másoké láthatóan nem tetszik és nekiállsz személyeskedni. Igazán intelligens dolog, mondhatom.
2015. júl. 4. 13:24
 15/44 anonim ***** válasza:
89%

Ne bántsátok már!

Egyébként ez nagy bün(törvényi)szoval Én nem barátkoznák tovább vele. F/21

2015. júl. 4. 13:26
 16/44 A kérdező kommentje:
annyira viccesek vagytok :DD Sehol nem álltam le vitázni, senkit nem küldtem el a francba, de még csak le sem írtam a véleményemet konkrétan :D És ráadásul még TI sem írtatok nagyjából SEMMI véleméynt, a legtöbb komment az, hogy minek teszem fel a kérdést, provokálni akarok és ne vitázzak :DDDDD Mikor egyiket se tettem! Térjetek már észhez.
2015. júl. 4. 13:28
 17/44 anonim ***** válasza:
49%

"Valószíűleg a kérdésből érezted, hogyan állok ehhez. Ha a lelkiismereted és az empátiád azt mondja, van az a helyzet, hogy elfogadható, hogy valakivel akarata ellenére közösüljenek, az már a te bajod :)"

Személyeskedsz és itt van a véleményed.

"Szerintem itt rajtad látszik milyen ember vagy...."

Személyeskedsz.

"te sutyerák."

Személyeskedsz.

"Akkor el lehet sétálni."

Kvázi elküldted a francba.

Látszik, hogy nő vagy. Teljesen hiányzik belőled a következetesség. Saját magadat hazudtolod meg.

A kérdésnek meg akkor lenne értelme, ha lenne egy haverod aki ezt megtette és érdekelne, hogy szerintünk barátkozz-e tovább. Te viszont nő vagy, nem történt veled erőszak (gondolom) és csak azt várod, hogy mindenki a te véleményedet szajkózza...

Egyébként igen, vannak körülmények, amikor nem szakítanám meg a kapcsolatot. Például ha a lány a barátnője az illetőnek és nem is lenne igazán erőszak, csak a nő hisztizne... Tessék, egy vélemény, lehet hurrogni.

2015. júl. 4. 13:32
 18/44 anonim ***** válasza:
34%
17-es van benne valami!
2015. júl. 4. 13:37
 19/44 A kérdező kommentje:
Oké. Szóval ha én nem akarok szexelni, de a barátom ezt pont leszarja és megdug én meg ezért kiborulok, az hiszti. Rendben. Na én itt be is fejeztem. Leszarom nőgyűlölő pofátokat. Tessék egy kis személyeskedés. Pá
2015. júl. 4. 13:40
 20/44 anonim ***** válasza:
17%

Ja ebben már igy valoban más a helyzet....

Nem 1 vadidegen kurt meg ehe,hanem a pasid.értem

Remélem fájt! :D

2015. júl. 4. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!