1 legjobb barátnő, vagy több jó barátnő?
több jó barátnő.
Tapasztalat:
volt egy legjobb barátom és össze voltunk nőve. mindenki eltávolodott tőlünk, csak magunknak voltunk, mindig egymás társaságát kerestük, már tanulni, enni, WC-ni, aludni sem tudtunk egymás nélkül aztán szétváltunk. Változtattunk.
Több jó barátunk van, már nem vagyunk olyan szoros kapcsolatban, nekem rosszabb, mert egy kicsit zárkózottabb vagyok és nagyobb társaságban nem igen érzem jól magam, de ő boldogabb lett, mert pont az ellentettje, ezért örülök, hogy szétváltunk.
több jó barátnőhöz oda tudsz menni bármikor, mindenki tud valamiben segíteni, viszont ha csak egy ember van melletted minden nehezebb.
Nagyon szerencsés helyzetben vagyok, mert nekem sok jó barátnôm van és nem csak 1 olyan legjobb barátnôm, akivel kölcsönösen teljesen megbízunk egymásban. És persze vannak sima barátaim is, akikkel csak leülünk meginni valamit néha, stb.
De ha választani kellene, inkább a sok jó barátnôt választanám.
17/L
Mindkettő egyszerre :D
Igazából ha több barátnőd van, az azért biztosabb, mert ha mondjuk az lb-d elköltözik vagy valami, akkor nem maradsz egyedül. Viszont a legjobb barátnőre értelemszerűen szükség van...
Ên a több jó barátnőre szavazok, de a kettő megy egyszerre is,és az mindenképp jobb ;)
Egyik se.
Több fiú/férfi haver.
A nők idegesítenek.
Az sem baj :)
De azért barátkozz a többiekkel is. A mi osztályunkban az összes lány egy nagy csapatot alkot, mégis van olyan, akinek van lb-je. Ettől függetlenül viszont mindig mindannyian együtt vagyunk.
Ilyenkor jó, ha van legjobb barátnőd. :)
Igazából nem baj, ha nincs annyi barátnőd, a legfontosabb, hogy ne legyél velük rosszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!