Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfiak.! Ha megtudnád a...

Férfiak.! Ha megtudnád a legjobb barátoodról, hogy megerőszakolt egy nőt, továbbra is a barátja maradnál?

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 10:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
31%
Na és képzeljétek el, egyre több az ilyen nő... minket lassan már csak Isten menthet meg...
2015. júl. 4. 13:56
 22/44 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem ismerem, vagy nem köt semmi az áldozathoz, akkor nem érdekelne túlzottan. Így van, nem tudok empátiát érezni idegen emberekkel kapcsolatban, de legalább nem áltatom magam ezzel a baromsággal, hogy az áldozat tehet róla.
2015. júl. 4. 14:06
 23/44 anonim ***** válasza:
27%

22: Vagy az Oculus Rift és hasonló csodák. Később meg az élethű robotok.

Nekem is az ilyen dolgok miatt kezd nagyon elegem lenni a nőkből. Bár szerencsére azért nem ilyen mindegyik.

2015. júl. 4. 14:06
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, lemaradtam. Miért is szidjuk most a kérdezőt, ahelyett, hogy válaszolnánk?
2015. júl. 4. 14:55
 25/44 anonim ***** válasza:
81%
Komolyan ekkora s***fej itt az összes férfinak nem nevezhető valami? Hat remelem behuznak valami lépcsőházba valamelyik éjjel es jol megfarkalnak titeket kedves fiucskák...Ha megtudnám valamelyik barátomról, hogy akármilyen élőlényben is kart tett rögtön megszakitanam vele a kapcsolatot.
2015. júl. 4. 15:38
 26/44 anonim ***** válasza:
24%
A pasija dugta meg és nem okozott kárt neki,mivel fejben igy is már annyi ,szoval :D
2015. júl. 4. 15:47
 27/44 anonim ***** válasza:
23%
És ez csak itt van, Európában, bezzeg az araboknál-ázsiaiaknál...
2015. júl. 4. 16:22
 28/44 anonim ***** válasza:
77%

Nem, és ha lehetőségem lenne rá még börtönbe is juttatnám.

Ezek nálam elvek, ugyanígy rühellem a drogosokat is pl.

2015. júl. 4. 17:22
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

A férj is megerőszakolhatja a feleségét.

Ha te nemet mondasz, és akaratod ellenére közösülnek veled, az nemi erőszak.

Tök mindegy, ha minden este szexeltetek előtte, bármikor mondhatsz nemet.

Aki ezt nem fogja fel, az szerintem egy korcs, de ember nem, az biztos.

2015. júl. 4. 17:28
 30/44 A kérdező kommentje:

Na végre normális emberek is válaszoltak, nem csak ezek a világról semmit nem tudó, önző parasztok . Örülök, hogy írtatok.

Nem, nem történt ilyen a barátommal, foglalmam sincs honnan vetted, én valamelyik agyament kommentre válaszoltam, aki szerint a barátnak joga van bármikor használni a barátnőjét, akarata ellenére.

2015. júl. 4. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!