A VOLT "legjobb barátom"ra testvérként tekintettem, de megszegte a BARÁTSÁG "ÍRATLAN SZABÁLYÁT"-> többi lent?
2: Olyan dolgokat tudott meg, amik igazak voltak, nem?
A "barátnak2 előbb Neked kellett volna elmondja, hogy szerinte erkölcstelen dolgokat teszel, és hogy a jegyesednek ki fog tálalni, ha Te nem teszed.
De ha ezt elmondta Neked, mielőtt ő tette meg, akkor csak magadra vess követ, mert ő volt a becsületes és nem te.
Mi van????
Nem értem.
Ha a csaj őt választotta, akkor annyi.
Csaj gyakrabban jön, mint barát.
SZóval gondolkozz el, hogy egy a lány fontosabb, vagy a barátság.
Az agresszív kirohanásaiddal nem tudok azonosulni, ilyen pasit MESSZE kerülnék, aki bármilyen probléma megoldását az agresszióban vezeti le.
Szóval tuti nem lennék a barátnőd, mert agresszív fax vagy. Amúgy meg eleve nem, mert én 36 vagyok, de az ilyen falusi nagylegényekből nem kérek.
Lássuk csak.
Kibeszéled a menyasszonyod, a barátod visszamondja neki,a csaj dob,ők összejönnek.
És te vagy kiakadva,gratulálok.
A barátod egy gyökér,hogy kibeszélt, de te egyáltalán miért beszélted ki a menyasszonyod?
Te még nagyobb gyökér vagy.
Megérdemled a sorsod haver,és el ne kezdj verekedni,hagyd őket a fenébe,ha lehet.
"...van egy srác aki a legjobb barátom volt, de igy utolag visszagondolva egy gerinctelen patkány. Szoval: Együtt éltem kb a lánnyal akit eljegyeztem már és a "barát"...
...mindent elmondott a lánynak, hogy miket mondtam neki..."
Tehát:
- volt egy csajod, aki jegyesed is volt;
- volt egy barátod;
- tudatosan olyasmiket tettél, amit a csajodnak nem, csak barátodnak mondtál el;
- barátod kitálalt csajodnak;
- lapátra kerültél.
.
Ha akarom, barátod patkánynak is nevezhetném, téged viszont nem. A patkány ugyanis gerinces állat.
Nem kérhetsz számon senkitől semmit, ha tudatosan, a lány háta mögött, olyasmiket tettél, amit neki nem mertél elmondani, mert tudtad, nem tetszene.
Barátodnak viszont vagizásból, felvágásból elmondtad.
A srác nem akart cinkosod lenni tovább, kitálalt.
Összeilletek. Nem a lánnyal, hanem a barátodnak nevezettel.
Egyikőtök kutya, másikótok eb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!