A VOLT "legjobb barátom"ra testvérként tekintettem, de megszegte a BARÁTSÁG "ÍRATLAN SZABÁLYÁT"-> többi lent?
Figyelt kérdés
Na szóval, van egy srác aki a legjobb barátom volt, de igy utolag visszagondolva egy gerinctelen patkány. Szoval: Együtt éltem kb a lánnyal akit eljegyeztem már és a "barát" (akire testvérként tekintettem és jobban "szerettem" öt mint a rendes vérszerinti testvéremet, az életemet rábiztam volna arra a "barátra") mindent elmondott a lánynak, hogy miket mondtam neki mikor "testvérként beszéltünk". (Tény, hogy kicsit megformázva, de elmondta) a lány emiatt "üdvözölt dobottfalván" és a "barát" rögtön rányomult a lányra, mivel a volt jegyesem és a "barát" jpban voltak kisirta a vállán a lelkét és miután kirakott a lány össze is jöttek. Szerintetek mit tegyek? :( (nem elég az, ha a srác volt barátnöjét felszedem.) A srácot esetleg telibeverem / eltöröm az állkapcsát / kitöröm a kezét / eltöröm a lábát / orrát eltöröm vagy bármi ilyen elég "bosszu" lenne? (Már, ha szerintetek bosszút kíván)?2015. júl. 1. 02:03
21/26 anonim válasza:
Eddig azt mondtad, hogy kitálalt. Most meg azt mondod, hogy hazudott rólad.
22/26 A kérdező kommentje:
Most itt elkezdték az egyik válaszbol kombinálni a kérdést, hogy tettem is bármit. NEM CSINÁLTAM SEMMIT. 1etlen dolgot tettem az is csak annyi, hogy néha (egy héten 7 nagyjábol minimum 6napot együtt voltunk) felmentem gépen játszottam, de több nem... (jo, nem csak játszottam hanem beszéltem haverokkal is teamspeak3 nevü progin, mert ök messze laknak és nemtudok másképp beszélni velük),tudta mindenem jelszavát a lány. Face-m askfm-em googlefiok MINDEN. semmit nem csináltam amivel a kapcsolatunk romlás felé inditottam volna (karácsonyra nem azt a parfümöt kapta amit kért, mert nem volt annyi pénzem.. az illat kb ugyan az, de a márka más. Ennyi a különbség)
2015. júl. 2. 03:29
23/26 A kérdező kommentje:
Igen, kitalált hazugságokat.
2015. júl. 2. 03:30
24/26 jaydee válasza:
A csaj egy r****c volt. Ha nem a barátoddal lép le, akkor lelép mással. Neked a barátoddal van problémád. Térdkalács-vipera.
25/26 A kérdező kommentje:
Nem kell oda vipera :) megoldom pusztakézzel :) (lábbal)
2015. aug. 3. 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!