Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfiak.! Ha megtudnád a...

Férfiak.! Ha megtudnád a legjobb barátoodról, hogy megerőszakolt egy nőt, továbbra is a barátja maradnál?

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 10:50
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Innen is látszik, hogy a legkevésbé sem tudjátok mi is az a nemi erőszak... Egyáltalán nem érzik itt át egyesek, hogy milyen következményei vannak egy ilyen tettnek...
2015. júl. 5. 14:20
 42/44 A kérdező kommentje:
És a "poén", hogy még ti vagytok felháborodva és arrogánsoztok le engem, miközben végig ti szidtatok....Undorító
2015. júl. 5. 14:21
 43/44 A kérdező kommentje:
Egyébként már eleve azt felfoghatatlan nekem, hogy hogy tud egy ilyen kérdés, ilyen indulatokat kiváltani egyesekből... Ha az lett volna a kérdésem, hogy lennél e a barátja továbbra is egy olyannak, aki megölt egy embert, arra szerintem egytől egyig nemleges válaszok jöttek volna és nem tudnák miért kérdés ez...De valahogy a szexuális erőszak elgondolkodtatja az embereket és vannak olyan gyökerek, akik arra jutnak, hogy van az a helyzet, hogy a nő a hibás abban, hogy van aki arra vetemedett, hogy ezt kapta tőle...
2015. júl. 5. 14:33
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
biztos nem. +lekötözném és az első meleg ismerősömmel seggbe rakatnám..
2015. júl. 6. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!