Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen lenne ideális a mai világban összeházasodni és/vagy gyereket vállalni?
20 éves vagyok, és hogy őszinte legyek, én már most is férjhez mennék, sőt, gyerekeket is szülnék. :)
Ez természetesen azért nem valósulhat meg, mert tanulnom kell, majd egy biztos munkahelyet találnom, ahonnan biztonságosan mehetek majd el szülni és nem a férjemnek kell lennie az egyetlen pénzkeresőnek a családban, ezzel hatalmas terhet a nyakába borítva.
Minél fiatalabban lenne optimális, de 21. századi körülmények között azt kell mondanom, hogy 27-30 év előtt már majdnem esélytelen... Ami rémisztő, ha abba belegondolok, az én nagyszüleim már 18 évesen férjnél voltak, egy évre rá szültek, és boldogan megéltek, olyan karriert befutva mindketten, hogy több a nyugdíjuk, mint a szüleim fizetése.
Azért most is szülnek 30 előtt a nők #6-os.Attól még nem éhezik a család, mert mondjukvalaki 25 évesen szül.
(ennyi voltam amikor szültem, minden tőlünk telhetőt megkap/megkapott ésszerű korlátok közt)
Azt se felejtsük el, hogy nem mindenki megy főiskolára/egyetemre, legalábbis amikor én voltam 18, inkább dolgozni mentek a nők, talán a 25-ből 5-öt tudok, aki felsőfokúra ment, a többiek vegyesen, ki szakmát tanult, ki technikumba ment.
Lehet, hogy így tizenakárhány év elteltével mindenki felsőfokon tanul, ők értelemszerűen később szülnek.
Érdekes példa az anyagiakkal kapcsolatban: keresztanyámék mindketten szakmunkást végeztek, és mégis elképesztő fényűzésben éltek/élnek is a mai napig.Nekik is vannak diplomás ismerőseik, feleannyiból éltek/élnek a mai napig.
Főleg férfiak esetében igaz az nagyon, hogy egy jó szakma aranyat ér, csak sajnos nem itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!