Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sramxx kérdése:
Lányok, hogy néz ki az ideális pasi?
Figyelt kérdés
Linket vagy leirást , csak külső!2016. márc. 27. 19:30
2/17 anonim válasza:
mint a paddy and the rats énekese. :D
3/17 anonim válasza:
4/17 anonim válasza:
Taeyang, G Dragon, Seungri, TOP, Daesung.. google-n találsz képet róluk képet bőven ;) <3
6/17 anonim válasza:
190cm magas,
sötétbarna rövid haj,
barna szem,
mackós testalkat, kis pocak:)
nekem tetsző arc, ami picit hasonlít
Matt Leblanc-ra a 2000-2004-es évekből.
Borosta, vagy pici szakàll
Max 5 év korkülönbség lehet.+-
30/N
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
Nálam magassabb (én 165cm-er vagyok)
Haj-szem szín mind1
Borostát szeretem
Legyenek férfias vonásai
Ápolt
Kigyurt(nem felfujt!!),esetleg átlagos testalkat.
N24
10/17 anonim válasza:
Huhúú :)
éppen tegnap éjjel elkezdtem filózni erről, teniszt néztem, és mondom, fú ez a pali lehet az én adoniszom, pedig tényleg ha teniszt nézek nem filózok ilyenen és mégis, tudod mikor szerelmes vagy, és nézed az illetőt, közben azt gondolod, hogy bakker nekem ez az ember kell, úgy ahogy van, most akarom
szval Rafael Nadal
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!