Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek, gyakran írjátok azt, hogy egy férfinak legyen mindenről véleménye. Ezt komolyan gondoljátok?
Csak mert nem értem egy hogy lehetséges. HITELES véleménye az embernek arról lehet, amit átfogóbban ismer. Na most, ha a pasinak mindenről lenne hiteles véleménye, az azt jelentené, hogy az élet minden területén jártas, de ez meg lehetetlen. Vagy nem számít a hitelesség? Legyen csak simán egy megmondóember, aki azt hiszi mindent tud, hogy ő mekkora egy hatalmas egyéniség és alternatív gondolkodású, azon kevesek egyike aki belát a színfalak mögé? Csak mert ismerek ebből a fajtából néhányat, és azt kell mondjam rohadt idegesítőek. :D
Ja, és akkor már megkérdezném azt is, most akkor jó az hasi egy pasi érzelmes vagy sem? Egyáltalán mi lenne itt az ideális? Ő maga legyen kiegyensúlyozott, ne igényeljen lelki szemetest, viszont titeket mindig hallgasson meg és értse meg mi zajlik bennetek? Szóval az lenne az ideális, ha megélte azokat a dolgokat amiket ti, ő viszont már túl van ezeken mert meg tudta oldani a saját erejéből.
túl bonyolítod.. szimplán legyen határozott, ne az legyen a válasza mindenre hogy Nem tudom.. Az exem volt annyira tutyi mutyi, hogy bulizni akart, venni akart egy üveg bort, és tízszer engem kérdezett hogy melyiket vegye meg, holott én nem is iszok bort... mikor már a végén idegességemben rámutattam az egyikre még két percig ott állt és végül a másikat vette meg...
meg egy jó pár dologban ezt csinálta.. pl Kérdeztem hozzak valamit a boltból? Nem tuuudom... de ha nem vettem semmi olyat a szükségesen kivül akkor meg jött a hiszti hogy miért nem vettem neki üdítőt vagy édességet vagy stb...
húú.. nem hiába lett az exem, még mindig felhúz ha csak rá gondolok XD
A legyen a véleménye azt jelenti, hogy mindenröl gondoljon valamit, amit ki mer mondani. Nem kell tudósnak lenni, de hozzá tudjon szólni a témákhoz. És arra gondolunk még itt, hogy legtöbbször ne azt halljuk, hogy "nem tudom, nekem minden mindegy" (itt hétköznapi dolgokról van szó általában), és ha én véleményt mondok valamiröl, meg merje mondani, ha ö nem úgy gondolja, nem pedig mindent elhisz vagy félös vagy "nekem minden jó, bármit mondasz, mindennel egyetértek"-típus. Egy kis véleményütköztetés érdekes és építö jellegü.
Jó, ha érzelmes. De ez nem azt jelenti, hogy sírjon, nyávogjon, nyáladzon rögtön. Hanem ahogy jobban megismerik egymást és bizalmukba fogadják egymást a lánnyal, megmutathatja neki, hogy ö is emberböl van, vannak rosszabb napjai (de ne 0-24 sírás-rívás legyen). Én meghallgatnám bármikor, és ahogy tudok, segítenék neki, ha kell, és ha nekem van rosszabb napom, akkor ö tegye ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!