Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiak milyen külsőre, öltözködésre az ideális nő nektek?
Számomra az elegánsan öltözködő nők tetszenek.
Kisestélyi, testhez simuló ruha.
Nem kell nagy kivágás, és dekoltázs villantás.
23/F
Hát... Nekem több ilyen is van :D Tulajdonképp az összehatás a lényeg, de vannak kombinációk amik jobban tetszenek... Ezt nehéz elmagyarázni, úgyhogy "skip" az öltözködésre
Itt is van pár dolog ami úgy tud tetszeni.
Írok jópárat:
1.kámzsa-vékony köpeny, amulett, hosszú szárú elegáns csizma.
2.Barna túrabakancs (túlméretezett), kopott-de-nem-szakadt farmer, zöldes régi kabát, szakadár hátizsák.
3.világoskék pulcsi/poló aminek az egyik válla "eresztett" - nem tudom, hogy kell ezt mondani - hozzá szürke/fehér vékony nadrág
4.sárgás-vörses szoknya, nem túl sok felső, virág a fekete hajában
5.Fűzöld egyrészes ruha, amolyan "természet-ruha", és egy kis házikóban él a Békesség Erdejében - Virág Virágnak hívják de sajnos nem létező személy. Ahogy egyik sem, amiket itt írtam öltözködésnél. Mindegyik a fantáziám szülöttje, vagyok annyira elmebeteg, hogy kezdek személyiséget alkotni nekik, mert az élőkkel nem tudom mit kezdjek - kiutált a világ.
Nevek az előzőhöz:
1.Violet/St.Sunny/Seska
2.Baross
3.Szandra
4.Lyanna/Chekkolatte
5.Virág Virág
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!