Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiak milyen külsőre, öltözködésre az ideális nő nektek?
Figyelt kérdés
Ne sablonszöveget írjatok hanem konkrét pl-kat.2016. febr. 13. 17:25
11/31 Titusztitusz válasza:
Szia 10-es...Lehet hogy tényleg hibát követtönk el többen is, és holmi "miniszoknya', meg "harisnya' helyett valami kikopott mackóalsót viselő nőt kellett volna emlegetnünk ideálként, aki strandpapucsban mászkál...Valszeg ebben az esetben gond nélkül megkaptuk volna a 100 pontot...Hát...Ez van akkor...
12/31 anonim válasza:
Szolid, elegáns, visszafogott, alkalomhoz illő, hétvégén lazább pl. melegítő, pulcsi stb.
13/31 anonim válasza:
Mackónadrág, strandpapucs télen? LOL
Mert szerintetek ha valaki nem magassarkúzik a sárban, akkor az strandpapucsot vesz fel?
Megnéztem volna anyukátokat, ahogy kivágott blúzban és magassarkúban rohangál utánatok gyerekkorotokban. :'D
Mondjuk egy szép blúz, elegáns nadrág vagy szoknya már valósághűbb lett volna.
14/31 anonim válasza:
Gondolom ti pedig öltönyben, nyakkendőben vagytok mindig, az igényes fajtátok. XD
15/31 anonim válasza:
Az is vicc kategória, hogy sokkal több férfit látok igénytelen, szakadt ruhában az utcán, mint nőt. A nők bezzeg normálisan tudnak felöltözni. A zöme. De úgy látszik kisestélyi kellene a közértbe is, mert nem elég egy tiszta, sötétkék farmer. :D
16/31 Titusztitusz válasza:
15-ös...Azért ne álltalánosítsunk már csakúgy, kapásbol...Én pl. IGÉNYESEN szoktam öltözni télen-nyáron...ENGEM nem látott még senki felnőttfejjel rövidgatyában-bermudában mászkálni, meg tornacipőben-strandpapucsban...Ha nemis öltözök "öltönyös úriembernek,aranyórával a csuklómon", attol függetlenül igyekszek MINDIG elegáns nadrágot-inget felvenni...Főleg ha olyan helyre kell mennem...Ez esetben akkor ugye elnézed nekem azt, hogy nem igazán tudom értékelni a farmeres,sportcipős nőket? Ha ez nagy hiba az esetemben, hát akkor legyen...Vállalom...
18/31 Titusztitusz válasza:
Mármint én vagy a kérdező???? Amennyiben rám gondoltál, már írtam: Elegáns és MINDIG hosszúszáru nadrágot, hosszúújju férfiinggel...Ennyi mindig az alapöltözetem...És bocsi akkor ha ezek után nem várhatom el, hogy egy nő szoknyát-harisnyát viseljen mackónadrág meg farmer helyett, ha egyszer A KEDVEMRE AKARNA TENNI...Végülis ERRÖL SZÓLT a kérdező kérdése nem? Hogy "MILYEN a kinézetre-öltözetre ideális nő nektek"...Na...Hát NEKEM olyan, mint amilyenröl írtam fentebb...Dehát EZÉRT meg lepontozni kapásbol az embert???? Érdekes emberek vannak sokszor a világon...
19/31 anonim válasza:
Normális nő nem fogja egész télen a felfázását kezelgetni, csak mert harisnyázgatott hogy megfeleljen.
A te nadrágod milyen anyagból van, ha gondod van a farmerral? Érdekelne. Hàtha tanulok valamit erről is.
20/31 anonim válasza:
De mindegy is, legalább mostmár tudják a nők, hogy mi az újabb elvárás feléjük. Mintha nem lenne elég így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!