Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok személyesen, az interneten megtalált,21 éve nem látott nagy szerelmetekkel?
Nem is tudom, akarok-e vele találkozni élőben. Megöregedtünk, ráadásul ő idősebb is nálam.
Őrizgetek róla egy képet a fejemben, a szívemben. Gondolom, kissé idealizáltam is a hosszú évek során. Félő, összedőlne az álomvilág, melyet köré fontam! Talán úgy jó, ahogy eddig volt, ahogy eddig megmarad a szívemben.
Nagyon odavoltam érte. Minden szempontból az ideális partner volt, külsőleg és belsőleg egyaránt. (csupán a korkülönbség, ami miatt nem maradtunk együtt)
44 F
Én nem!
Én nő vagyok, szintén 44 éves. 23 év után találtam meg "nagy szerelmemet" a neten, sokáig keresgéltem. Két évvel fiatalabb mint én. Azért idézőjelbe, mert igazából semmi nem történt köztünk csókon kívül, tán szerelem sem volt, csak akkor azt hittem :)
Örültem, hogy megtaláltam, ő még jobban. Aztán első csalódás, amikor képet küldött...második, amikor elkezdtünk cseten beszélgetni...teljes kiábrándulás, végül megszakítottam vele minden kapcsolatot.
Véleményem, nem kell bolygatni a múltat, jó az úgy ahogy van, szép emlékként:)
Nekem is ez tűnt föl:" megöregedtünk":-)
Szerintem talàlkozz vele, ezt szeretnéd.
Indulj ùgy,hogy semmi elvàràs,beszélgetés...Aztàn majd kiderül. Mondjuk függ attòl,hogyan vàltatok el,haraggal-e,stb...
Köszönöm a hozzászólásokat!
Kissé összetörtem...
Nem emlékezett rám! :-(
Felfrissítettem az emlékezetét, de nekem elment a kedvem a találkozás lehetőségétől.
Megöregedtünk kijelentésemmel, minden degradáló szándék nélkül, arra céloztam, hogy sokat változtunk, külsőre és nagy valószínűséggel, belsőre is.
az idő múlik, az emberek változnak. hogy ki mennyit, az egyénenként változik. az sem mindegy, hogy milyen kapcsolatban voltatok annak idején. van, akivel nem tudsz mit kezdeni azután, hogy a szerelem elmúlik, mert csak a vonzalom volt igazán közös (jobb esetben legalább az kölcsönös volt). van akivel viszont nagyon jó barátság működhet tovább a szerelem helyett és ez legalább olyan fontos lehet.
én tizenpár év után vettem fel a kapcsolatot egy régi nagy szerelmemmel, akivel nagyon jó barátok is voltunk, mielőtt az érzelmek összegabalyodtak. a barátságunk ugyanonnan folytatódott, ahol előtte megszakadt és ez nagyon jó.
az egykor köztünk dúlt érzelmek nekem szép emlékek, ő mintha nem is emlékezne rá, szóba még nem került köztünk ez a kérdés. a barátságunk viszont mindkettőnknek nagyon hiányzott és nagyon jó, hogy újra működik és nagyon jókat beszélgetünk, miközben játszunk a gyerekével, akit annak a férfinak szült, aki miatt nem engem választott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!