Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felnőtt férfiak milyen külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfiak milyen külsőre, öltözködésre az ideális nő nektek?

Figyelt kérdés
Ne sablonszöveget írjatok hanem konkrét pl-kat.
2016. febr. 13. 17:25
1 2 3 4
 21/31 Titusztitusz ***** válasza:
Nade kedves 20-as...Hát most csak gondolj már bele mondjuk abba, hogyha történetesen te lennél a barátnőm, avagy a feleségem, aztán elmennénk valamikor együtt mondjuk egy rendezvényre, vagy színházba-moziba, hát hogy mutatnánk akkor egymás mellett??? Most csak képzeld magad elé a látványt:Én egy elegáns, fekete öltönynadrágban mondjuk, fehér, vagy égszínkék, ízléses ingben, te meg ott volnál velem valami farmerben, vagy halásznaciban, meg bakancsban/tornacipőben...Ráadásnak egy kifakult, agyonmosott trikóban...Szépen néznénk ki együtt ebben a felállásban, igaz? Szóval probáld már elképzelni azt, hogy NEM MINDEN FÉRFI IGÉNYTELEN a megjelenésére, még manapság sem...Ha pedig az adott férfi igényes magára, akkor hadd legyen már joga arra is, hogy a vele mutatkozó hölgy szintén igényes legyen már magára, meg az öltözködésére...Vagy akkor ezek szerint te másként látod a dolgot?
2016. febr. 15. 13:15
 22/31 Titusztitusz ***** válasza:
A másik meg az, hogy ha nemharagszol, akkor most nem fogok könnyeket hullajtani azon okbol, hogy a "szoknyás hölgyeknek" lefagy télen a "micsodájuk"...Előszöris azért nem hullajtok könnyeket, mert már istentudja hány éve nemvolt egy rendes tél, a mostani se normális tél, csak valami "őszies idő", aztánmeg ráadásnak időnként szoktam látni itt-ott,(Még manapság is, ebben a mai, ízlésficamos világban...) utcákon-plázákban szoknyát-harit-magasszáru csizmát viselő hölgyeket...És szerintem nagyon-nagyon csinos, és nőies látványt szoktak nyújtani az ilyen hölgyek...És én mindig mély tisztelettel, és elismeréssel szoktam viszonyulni hozzájuk...Éshát nemúgy néznek ki sose az ilyen HÖLGYEK, mint akiknek éppen "fagyik lefelé a hátsójuk"...Meghát amúgy sem értem azt sose, hogy pl. egy farmernaci hogy a csudában lehet melegebb, mint egy feszes,vastag, téli harisnya mondjuk??? Amiböl ugye nagyobb hideg esetén minden gond nélkül egymásra is lehet venni kettőt-hármat is...Az esztétikai látvány ezen esetben is megmarad maradéktalanul, aztánmeg 2-3 vastag hari alatt meg már nehogy lefagyjon már bármelyik nő micsodája...Ez azért már kicsit hihetetlen lenne...Szóval szerintem ott lehet valójában a gond, aminek okán háborog némely hölgyemény az ÍZLÉSES-NŐIES öltözékek ellen, hogy egyszerűen IGÉNYTELENEK az ilyen nők önmagukra, és a külső megjelenésükre...Holott NŐK esetében az öltözék, és külső megjelenés mindig nagyon-nagyon lényeges dolog szerintem a férfiak szemében...
2016. febr. 15. 13:29
 23/31 anonim ***** válasza:

Csak akkor bírjátok megfizetni, mert a nők fizuja meg mindig kevesebb. ;)

Engem meg aligha látnál halásznadrágban vagy tornacipőben, mert ezeket pont nem hordok.

Anyagát kérdeztem a nadrágnak, ha nem tűnt volna fel amíg a személyeskedésre koncentrálsz te kis sz@rházi.

Tweedszövetre gondoltál például?

2016. febr. 15. 15:45
 24/31 Titusztitusz ***** válasza:
Majd ha normálisan, emberi hangnemben képes leszel írni, AKKOR folytathatjuk majd innen a társalgást, de addig ha nemharagszol nem érdekelnek a kérdéseid, és te sem...( Egy jó tanács:Ezt a legutóbbi, minősíthetetlen hangnemü hsz-edet töröltesd a modival, és írj helyette egy másikat, civilizált,kultúrált hangnemben, aztán majd utána kérdezhetel nyugodtan, amiröl akarsz...De addig nem tudol érdekelni...Se te, se a kérdéseid...)
2016. febr. 15. 17:10
 25/31 anonim ***** válasza:
Majd ha leszállsz a magas lóról azzal a mérhetetlen arroganciával, amit tanúsítasz, akkor talán olyan hangnemet is kapsz herceg királyfi. Csak azt kaptad, amit megérdemeltél.
2016. febr. 15. 17:27
 26/31 Titusztitusz ***** válasza:
Már bocsi, de én "nem kaptam semmit sem"...A trágár hangu hsz-eid CSAK TÉGEDET MINŐSÍTENEK, rám nincsenek hatással, viszont nekem alapelvem az, hogy visszataszító stílusu illetőkkel nem állok szóba...(Mert méltatlanok arra hogy szóbaálljak velük...)Ha normális hangnemben írtál volna, szívesen válaszoltam volna minden kérdésedre, de így nem fogok...(Mégegyszer és utoljára:Kérd a trágárhangu hsz-ed törlését, és írjál helyette normális hangnemben egy újat, vagy a továbbiakban felesleges is rám pazarolni az idődet,klavidat...Ez az utolsó szavan...)
2016. febr. 15. 17:35
 27/31 Titusztitusz ***** válasza:
Bocsi:Szavam...
2016. febr. 15. 17:37
 28/31 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest most is válaszoltál, és engem egyébként sem érdekelnek a minősítgetéseid, mert ugyan kinek képzeled te magad, hogy ilyen lealacsonyító stílusban válaszolgatsz nekem? A jelzőt már megkaptad tőlem.
2016. febr. 15. 18:29
 29/31 anonim ***** válasza:

Látom régebbi a kérdés, de nem bírtam ki hogy ne szóljak hozzá a kommenteket látván.

A kérdés az volt, hogy mi tetszik a férfiaknak.

Tapasztalatom szerint (ezt nőként mondom) valóban a szoknya+magassarkú kombináció tetszik nekik, szerintem teljesen jogosan. Szeretek nőiesen öltözködni, bár én hordok farmert, abból se a koptatott/szaggatott/flitteres fazont. Szerintem egy jó szabású farmer is tud elegáns lenni bizonyos összeállításokban. A felháborodott hölgynek pedig megemlíteném, hogy egy vastag thermo leggings fényévekkel melegebb, mint egy farmer, ugyanis annak nem hűl ki az anyaga. És ugyebár a leggings nem nadrág, vagy hosszított felsővel, vagy szoknyával kell hordani, esetleg farmer alá, ha nagyon hideg van.

Egy férfitól pedig én is elvárom, hogy tisztességesen legyen felöltözve, a melegítő gatyás, kapucnis pulcsis urakat nem találom vonzónak.

Attól, hogy valaki elmondta a véleményét, még nem kell minősíthetetlen hangnemben ráförmedni. Kedves 71%-os hölgy, attól, hogy te nem így öltözködsz, még nem kell másokat azért támadni, mert a nőies stílust kedvelik. Viselj amit akarsz, de hagyd meg másoknak a véleményformálás jogát.

2016. febr. 24. 15:04
 30/31 Titusztitusz ***** válasza:
46%
Szia 29-es...El nem tudod képzelni azt, hogy milyen örömmel olvastam a magam részéröl a hsz-edet...Jó dolog azt látni, hogy ezek szerint nem vesztek ki még teljesen a magukra, partnerükre, és öltözködésükre igényes hölgyek se erröl a portálrol, se a való életböl ezek szerint...(Ment is a zöld pacsi a hsz-edre...)
2016. febr. 24. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!