Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiak milyen külsőre, öltözködésre az ideális nő nektek?
Csak akkor bírjátok megfizetni, mert a nők fizuja meg mindig kevesebb. ;)
Engem meg aligha látnál halásznadrágban vagy tornacipőben, mert ezeket pont nem hordok.
Anyagát kérdeztem a nadrágnak, ha nem tűnt volna fel amíg a személyeskedésre koncentrálsz te kis sz@rházi.
Tweedszövetre gondoltál például?
Látom régebbi a kérdés, de nem bírtam ki hogy ne szóljak hozzá a kommenteket látván.
A kérdés az volt, hogy mi tetszik a férfiaknak.
Tapasztalatom szerint (ezt nőként mondom) valóban a szoknya+magassarkú kombináció tetszik nekik, szerintem teljesen jogosan. Szeretek nőiesen öltözködni, bár én hordok farmert, abból se a koptatott/szaggatott/flitteres fazont. Szerintem egy jó szabású farmer is tud elegáns lenni bizonyos összeállításokban. A felháborodott hölgynek pedig megemlíteném, hogy egy vastag thermo leggings fényévekkel melegebb, mint egy farmer, ugyanis annak nem hűl ki az anyaga. És ugyebár a leggings nem nadrág, vagy hosszított felsővel, vagy szoknyával kell hordani, esetleg farmer alá, ha nagyon hideg van.
Egy férfitól pedig én is elvárom, hogy tisztességesen legyen felöltözve, a melegítő gatyás, kapucnis pulcsis urakat nem találom vonzónak.
Attól, hogy valaki elmondta a véleményét, még nem kell minősíthetetlen hangnemben ráförmedni. Kedves 71%-os hölgy, attól, hogy te nem így öltözködsz, még nem kell másokat azért támadni, mert a nőies stílust kedvelik. Viselj amit akarsz, de hagyd meg másoknak a véleményformálás jogát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!