Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélyem egy normális kapcsolatra a mai világban, ha ilyen a felfogásom?
Nem mondom, hogy régimódi vagyok, de ha ismerkedésről van szó, akkor elvárom, hogy a férfi kezdeményezzen, hogy küzdjön értem, úgymond udvaroljon. Nem fekszem le pár nap után senkivel, szeretem megismerni őket.
Ahogy észrevettem, a mai világban ez nagyon nem divat már és ha a férfi ilyen nővel találja magát szemben, aki az első próbálkozásra nemet mond, vagy nem úgy alakul elsőre és nem adja magát az első pár találkozás után, akkor feladja, majd jön a következő áldozat.
Egyszerre több nőnél próbálkoznak és amelyik horogra akad annál megállnak.
Én viszont szeretném, ha küzdenének és nem csak 'egy lennék a sok lehetőség közül'
22 éves vagyok, már volt 2 komoly kapcsolatom, mindkettő férfi küzdött értem, nem adták fel.
Van még remény ilyen férfira?
Ha egy nő elküld a pics@ba akkor mit pitizzek???Nem vagyok a kutyája nem fogok utána rohangálni..és ami a legbiztosabb nem fogok könyörögni egy nőnek sem.
Egy férfi legyen férfi.
Kérdező mit szólsz az 5-ös kommenthez???
Igaza van kicsit
Szerintem bőven lehet.
Én is ez a fajta vagyok. Majdnem 19 voltam amikor először lefeküdtem a barátommal (4 hónap után). Azóta is vele vagyok.
Szóval ne add fel, amelyik nem csak a farka után meg, értékelni fog!
Nagyon rossz megfogalmazás részedről ez "küzdjön értem",inkább udvaroljon, az jobban hangzik.
A felfogásod teljesen normális, ne aggódj.
Azért ugye nem szórakozol a férfiakkal, nem kéreted magad feleslegesen?
Mert, ha direkt játszod a "hercegnőt",az már baj.
Senki nem kíváncsi egy önimádó libára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!