Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélyem egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélyem egy normális kapcsolatra a mai világban, ha ilyen a felfogásom?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy régimódi vagyok, de ha ismerkedésről van szó, akkor elvárom, hogy a férfi kezdeményezzen, hogy küzdjön értem, úgymond udvaroljon. Nem fekszem le pár nap után senkivel, szeretem megismerni őket.

Ahogy észrevettem, a mai világban ez nagyon nem divat már és ha a férfi ilyen nővel találja magát szemben, aki az első próbálkozásra nemet mond, vagy nem úgy alakul elsőre és nem adja magát az első pár találkozás után, akkor feladja, majd jön a következő áldozat.

Egyszerre több nőnél próbálkoznak és amelyik horogra akad annál megállnak.

Én viszont szeretném, ha küzdenének és nem csak 'egy lennék a sok lehetőség közül'

22 éves vagyok, már volt 2 komoly kapcsolatom, mindkettő férfi küzdött értem, nem adták fel.

Van még remény ilyen férfira?

2016. jan. 25. 19:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is Hercegnő tipus
2016. jan. 25. 20:05
 12/19 A kérdező kommentje:

Igazad van, rosszul fogalmaztam, bocsánat. :)

Nem, nem játszom magam a férfiaknak, ha nem szimpatikusak közlöm velük, nem szeretem, ha azt gondolják, hogy húzom a mézesmadzagot, aztán egyszer csak elrántom előlük. :D

Egyenes ember vagyok.

2016. jan. 25. 20:05
 13/19 A kérdező kommentje:

Szóval az a nő, akinek még udvarolni kell, az hercegnő?

Mindkét exem udvarolt, nem kapkodott lassan haladt, mégis a legboldogabbak voltak, amikor "megszereztek", nekik dicsőség volt, hogy ők voltak a vadászok, és övék lett az áldozat.

Ez az, ami a mai férfiakból hiányzik. Mert aki nem könnyen kapható, azt számba se veszik.

2016. jan. 25. 20:07
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Jajj nem kell a rizsa, neked is ugyanaz a pasi kell mint annak a másik 20 nőnek, csak ő éppen nem udvarol, és azért nem mert megteheti, hogy nem udvarol mert akad még jópár nő minden ujjára.

Egyébként k**úrvára nem kapunk meg minden 2. nőt első alkalomkor, mindenkinél igencsak várni kell, ez egy mese, hogy a legtöbb könnyűvérű, nem nem a legtöbb, néhány akiket szórakozóhelyen félrészegen összeszedsz az igen.

Ha nem látom a szimpátiát, és a kölcsönös érdeklődést , hogy nem scak én hanem ő is tesz azért valamit h lehessen bármi is akkor lépek tovább.

2016. jan. 25. 20:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az értelmesebb, érzelmileg is rendben lévő ember ismerkedni szeret, nem küzdeni. Nem megkapni akarja a másikat, hanem megismerni.

(Tudom, van olyan is, aki "a krumplit is, csak el ne guruljon". Nem, nem róluk beszélek, ők megint más téma.)

Ha te egyenes embernek tartod magad, akkor nyilván nem mondasz nemet és gondolsz közben igent.

2016. jan. 25. 20:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem,egyáltalán nem azt mondtam az a nő,akinek udvarolni kell,hercegnő típus lenne.

Ajánlanám az értő olvasást esetleg, kb 2 sorral feljebb írtam,a gondolkodásod alapvetően normális, ennek kellene lennie az alapnak.

Egy férfi udvaroljon, bókoljon,ezzel nincs gond,csak nem szabad átesni a ló túloldalára...na,erről beszéltem.

Azt írod korrekt,egyenes ember vagy, akkor nincs okod az aggodalomra.

2016. jan. 25. 20:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jan. 25. 20:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Azért láttam már olyan választ is itt a gyakorin, hogy a 3 randin mikor lefeküdtek a friss gerlék, a lány benyögte hogy az első randin miért nem voltál törekvőbb?

Az a baj hogy annyi felfogás amennyi ember,csak ezt nem értik meg a legtöbben. A szórakozó helyeken ahol sokan ismerkednek aktívabban milyen nőket látsz? Akik könnyebb vérűek. Akár 1-ső 2-ik alkalommal már legyen szex, mert ha nem kb halvérűnek becsmérlik már a férfit is és keresnek mást. És ez szerintem eléggé elterjedt. És mivel "általánosításland"-en élünk, a legtöbb nőről is ezt feltételezzük, hisz mindig ezt halljuk. Legyél határozott! Irányíts te! Szerintem megint csak ok-okozat kérdése ez is.

2016. jan. 25. 20:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Tetszik a gondolkodásod!

Köszönöm a válaszod!

2016. jan. 25. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!