Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az anyagi biztonság a legfontosabb a világon?
21:20
Ez mind szép és jó ,amit írsz, csak éppen az a baj a levezetéseddel, hogy nem 100 évvel ezelőtt élünk. A "mama hotel" amire felhívod a figyelmet természetesen létezik ,de ez generációs probléma, nem az egyének hibája. Régen az volt természetes, hogy 18 évesen már házasodtak ,így nyilván el is költöztek, ma viszont NEM ez a természetes, mivel huszonéves korban a legtöbben tanulnak, ami mellett már nem feltétlen van kapacitásuk arra, hogy el is tartsák magukat egy külön albérletben, leginkább csak azok költöznek külön, akik rákényszerülnek, mert mondjuk nem abban a városban járnak suliba, ahol eredetileg laknak, de általában őket is támogatják otthonról.A másik meg, h sokan 30 évesen sem állapodnak meg, aztán úgy vannak vele, h minek költözzenek külön, ha nincs kivel, ha amúgy is anyagilag is jobban megéri az egész családnak, ha nem megy el otthonról. Jelenleg ilyen világot élünk, ami nem igazán jó, de attól még ez van.
Gondolom, neked nem lenne gond, ha a csajod 47 ezért sepreget, mert nem a pénz fontos.
Ba.szni így is össze tudtok járni, gyereket nem akarsz, összeköltözni se, az meg ingyen van, hogy felmegy hozzád anyuci lakására, és telepakolod.
Kár, hogy a nők nem ilyen "kapcsolatot" akarnak, de ez is nők baja!
Nyertem?
Kapcsolat=összejártok ba.szni a gyerekszobádban.
Ez a színvonal 30 évesen, amit nyújtani tudtok.
43 as
pontosan!
sajnos rengetegen vannak így ezzel!
én sem állok anyagilag hú de jól, viszont nekem az nem kifogás hogy merthogy nem éri meg külön, azért lakok anyámékkal 30 évesen. Ne szórakozzunk!
Alig vártam hogy elköltözzek, pedig mindent megadtak nekem, nem nőttek a nyakamra, nem alkoholisták, stb. normális szülők, mégis kerestem a lehetőséget hogy elköltözzek.
Ez megadatott anno a barátnőmmel. Sajnos éppen a napokban ment tönkre a kapcsolat, de hogy ezért most hazarohanjak azt nem tudnám elképzelni.
egy korábbi válaszoló vagyok. 26/F
#42,
ja, erre a legkönnyebb ráfogni, hogy generációs probléma..:D Mennyivel könnyebb ez, mint beismerni, hogy legy lusta here vagyok és anyámmal élek 35 évesen, neeem, inkább ez generációs probléma, nem az én hibám :DD Nevetséges.
A másik, nem tudom, hol álmodtad ezt, hogy régen 18 évesen elköltöztek. Régen is jellemző volt, hogy sok generáció élt együtt.
ma 09:22
A romantikus szeretkezést kifelejtetted.
Itt van szemléletesen a szegény és a gazdag fiú esete egy bombázó szőkével :D
Kérdező, szerintem te nagyon rosszul látod a helyzetet.
Egy átlag 25+ éves nőnek a fejében már azért van némi elképzelés a családalapításról.
Az, hogy valaki jóképű elég nagy előny az ismerkedés korai szakaszában, és az előnyök itt el is fogytak.
Törődj bele, hogy fontos az anyagi biztonság.
Úgy gondolom, hogy te bebeszéled magadnak, hogy ronda vagy és ezért nem kellesz a nőknek.
Látatlanban is meg merem kockáztatni, hogy nem vagy ronda és az átlagos külső kategóriába simán beférsz.
Férfiként mondom, hogy ha neked elég egy minimálbéres fizetés, akkor iszonyat igénytelen vagy.
Lefordítom amit a kérdésedben írsz magyarra, úgy ahogyan az valójában hangzik.
Miért baj az a nőknek, ha szarul fizető állásom van és ez nekem megfelel így ?
Nem te vagy a hibás alapvetően, olyan országban élsz, ahol az átlag munkából nem lehet tisztességesen megélni, csak nyomorogni.
De azért ne hibáztass senkit, mert ebben nem akar partnered lenni.
Még mielőtt nekem esnek itt sokan, nem azzal van a baj, ha valaki minimálbéres munkát végez, hanem azzal, ha ez így elég neki.
Egy boldog kiegyensúlyozott párkapcsolatnak pedig igen is része az anyagi biztonság.
26/F
Figyelj, kérdező, majd a való életben minden kiderül.
Nyugodtan higgy az igaz szerelemben, akinek jó leszel te is, gyakorlatban meg minden nő körbe fog röhögni.
Azt már tisztáztuk, hogy nem vagy helyes és jótestű se. ;)
Nincs miért megrekedni ilyen nyomoronc mellett, mikor tele a világ ambíciózus, helyes, szingli pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!