Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a "kisugárzás a legfontosabb" szöveg? Ha valaki csúnya, akármit csinál az marad, nem?
ezen az oldalon mindig belefutok ebbe a szövegbe, hogy mennyire is számít a kisugárzás. Egyáltalán pontosan mi is az?
Adott egy nagyon szép nő, ha szomorú arcot vág, attól még ugyanúgy szép marad, vagy ha ilyen flegma beképzelt fejet még attól is szép marad
de ha elhanyagolja magát, a haját, zsíros meg kócos stb. akkor az ronthat az összképen, de ezt nem rossz kisugárzásnak nevezzük, hanem igénytelenségnek
ugyanígy van egy pasinál is, akik nem jóképűek, nem lesznek szebbek jobb kisugárzással, akik jóképűek azok rossz "kisugárzással" is ugyanúgy azok maradnak!
A flegma és beképzelt az taszító, általában. De mindenkit mást taszít. Engem pl a smink, a mű dolgok, a megjátszás, a plázapics-ek. De én nem is tartok szépnek egy ilyen nőt, hiába tartja annak a közizlés..
Szerintem igazából az lenne a normális, ha mindenkinek más tetszene, és nem ragaszkodna a többség a közizlés által preferált ideálhoz..
Illetve a valóságban mindenkinek más tetszik :D csak páran nem merik még maguk számára sem bevallani, hogy nekik mi is tetszik valójában. :)
Tehát kisugárzása annak van aki nekem tetszik, külsőre, jellmre, tulajdonságokra.. Pont leszarom, hogy másnak, vagy a többségnek mit tetszik ;)
"nincs olyan lány/fiú aki mindenki számára csúnya"
Én nem ezt mondtam :D hanem hogy nem sok olyan van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!