Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a "kisugárzás a legfontosabb" szöveg? Ha valaki csúnya, akármit csinál az marad, nem?
ezen az oldalon mindig belefutok ebbe a szövegbe, hogy mennyire is számít a kisugárzás. Egyáltalán pontosan mi is az?
Adott egy nagyon szép nő, ha szomorú arcot vág, attól még ugyanúgy szép marad, vagy ha ilyen flegma beképzelt fejet még attól is szép marad
de ha elhanyagolja magát, a haját, zsíros meg kócos stb. akkor az ronthat az összképen, de ezt nem rossz kisugárzásnak nevezzük, hanem igénytelenségnek
ugyanígy van egy pasinál is, akik nem jóképűek, nem lesznek szebbek jobb kisugárzással, akik jóképűek azok rossz "kisugárzással" is ugyanúgy azok maradnak!
A kisugárzás a belső tulajdonságok. Akinek jó kisugárzása van, abban több a pozitív tulajdonság.
Van egy barátnőm. Eléggé nagydarab, nem kövér, inkább masszív. Arcra is max átlagos. De ha beszélsz vele, soha nem fogod elfelejteni.
Mosolygós, őszintén érdeklődik felőled, meglátja benned azt, ami szép. Mindig próbál segíteni, egyszerűen szereti az embereket. Szeret velük beszélgetni, szereti őket megismerni.
Nem ismerek olyan embert, aki utálná őt.
Azt észrevetted, hogy a kicsi gyerekek arra, akit nem szeretnek, nem azt mondják, hogy rossz ember, hanem hogy csúnya? Nekik még nincs beállítva, hogy mit tart a társadalom szépnek, őket nem lehet a külsővel lenyűgözni, csak ahogy másokkal bánik az ember. Nekik aki rossz ember, az csúnya, aki jó, az szép.
Molnár Krisztián nem "csúnya" a klasszikus értelemben, csak hájas és irritáló tróger.
Ott van viszont pl Adam Driver, rajta a fél világ röhögött, hogy hogy néz már ki, mondjuk nekem meg kifejezetten bejön. Vagy Benedict Cumberbatch szerintem kifejezetten csúnya, csomó nő meg odáig van érte. (Nőknél kb ilyen megosztó tud lenni Maisie Williams, Emma Stone, vagy Natalie Dormer, róluk nagyon szélsőséges dolgokat olvasni pasiktól)
Amúgy szerintem rendkívül taszító, ha egy pasi flegma és beképzelt és ránézésre tahó. Akkor már inkább legyen "fura" arca (ha ez furának számít, akkor a páromnak picit görbe az orra, és egy leheletnyit vastagabb a szemöldöke, mint amit alapból preferálok, mégis a stílusa, a modora, a testbeszéde, az illata, stb BŐVEN kompenzálták ezeket, mostanra meg már meg is szerettem, el se tudnám képzelni mondjuk másmilyen orral :D ) Viszont ha ugyanilyen külsővel flegma kisugárzása van, valószínűleg szóba se állok vele.
11-es válaszoló példája tökéletes. Belmondóra a legnagyobb jóindulattal sem lehetett azt mondani, hogy szép, szabálytalan, aszimmetrikus arc, elnagyolt vonások, de olyan kisugárzása volt, hogy... Ihajjjj...
Nők közül hirtelen Barbara Streisand és Julia Roberts jut eszembe, akik nem szépek, de nagyon vonzóak. Éa akkor még velük nem beszélgettünk egy szót sem.
Nem tudom neked megfogalmazni, hogy mi az a kisugárzás. Az értelem, a kedvesség, az élénk tekintet, a stílus, az összhang, egyrészt összhang a külső és a belső között, másrészt összhang az "én" és a külvilág között, a mosoly, a figyelem, az érdeklődés, nőknél a báj, a kecsesség, férfiaknál a határozottság és az udvariasság, és ezek keveréke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!