Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az anyagi biztonság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az anyagi biztonság a legfontosabb a világon?

Figyelt kérdés
Egy kérdésnél itt mindennek lehordták azt az embert a kommentelők aki kevés pénzért végez munkát egy gyorséterembe,és a kommentelők már el is döntötték hogy egy ilyen ember esélytelen a párkapcsolatra,mert szegény körülmények között él és nincs cége,és luxus autója.
2016. dec. 30. 18:37
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
25%
Már írtam máshol is,de statisztikai tény hogy aki csóró annak van sok gyereke. Ahhoz meg párkapcsolat is kell. Szóval olyat állítani hogy aki keveset keres annak nem lesz barátnője ,családja ,az nettó hazugság.
2016. dec. 30. 18:54
 12/53 anonim ***** válasza:
15%

Ha a nők szempontjából nézzük, akkor igen. Számukra egy bizonyos kor felett az abszolút elsődleges, hogy a megfelelő férfiválasztással bebiztosítsák maguknak a biztos és kényelmes anyagi helyzetet. Merthogy a gyerekvállaláshoz rengeteg pénz kell, azt pedig nagyon kevés nő tudja (tudná) önállóan előteremteni, főleg úgy, hogy akár évekre kiesnek a munkapiacról.

Ezt persze a nők igyekeznek megideologizálni, de egy idő után a társkeresés számukra leredukálódik arra kérdésre, hogy kivel tudnák még bevállalni a szexet, hogy hozzáférjenek az adott férfi pénzéhez.

2016. dec. 30. 18:56
 13/53 anonim ***** válasza:
33%

#3 Vagyok :)

Férfiként mondom ezt. Nincs ismerősöm aki főállásban 80ezerért gürcölne. Még a legaljább ismerősöm is simán megél, egy darab szakmával(Jó tegyünk kikötést ez semmit sem számít), azonban akik többet elértek azok csak ennél feljebb vannak. Na, tanulás storno térjünk vissza a tárgyhoz. 2016ot írunk. Ma már édes kevés a megértés, a törődés, az odaadás, a hűség. Ha te hiszel ebben, majd a 3.-4. nő rádöbbent a valóságra. Ha pénz van minden van. Megcsalt? Nembaj, megyünk a következőhöz, aztán a következőhöz és így tovább, majd a végén megállapodik mindenki. Így legalább "ki is élte magát" az ember, mert ez elég sok tönkrement házasságnak a mumusa. Ördögi kör ez, de megint elkanyarodtam. A lényeg a lényeg, a pénz az alap. Van ma egy alap egzisztencia egy nőnél, egy szint amit meg kell ütnöd, ezt 80 ezerből nem tudod megtenni. Alkalmazkodsz hozzá, vagy jössz ide sírni.

2016. dec. 30. 18:56
 14/53 anonim ***** válasza:

4 es vagyok.

nekem a havi fél milla az igenis már gazdagnak számít.

és igen szegény családból való vagyok. de külön élek a szüleimtől, van egy jó munkahelyem, átlagos bérem, van egy autóm. nyilván nincs villám, meg cégem, meg sokmilliós sportkocsim. Nem adott anya-apa 10-20 millát, hogy menj fiam kezdj valamit az életeddel.

Nem tudtam befejezni a főiskolát, mert épphogy lecsúsztam az állami támogatásról.

Hibáztam? igen. de ki az aki nem?!

De inkább lennék 30 éves valaki, aki otthon ül anya nyakán, is idejön leoltani a népet, hogy mekkora lúzer mindenki, miközben ő el sem megy dolgozni 100 ezerért se, mert nehogymár csak annyit keressen...

Nemrég lettem szingli, de komolyan mondom, hogy ha minden nő így fogja fel a dolgokat, hogy aki nem gazdag, az egy csődtömeg, akkor köszi, de maradok is egyedül.

26/F

2016. dec. 30. 18:57
 15/53 anonim ***** válasza:
61%

Tök egyszerű: ha valaki csak baxni akar, annak megfelel így is.

Aki családot akar, annak nem felel meg. Egy gyereknek nem elég két puszi meg egy ölelés, mikor éhes, fázik, vagy gyógyszerre van szüksége.

Csak mivel ti, pasik, nem akartok családot, komoly kapcsolatot vagy hasonlót, és egyetlen vágyatok, hogy legyen kivel baxni, így nem értitek, miért nem elég egy álló fax a boldogsághoz.

Tudod, LÉTSZÜKSÉGLET, hogy legyen hol lakni, legyen mit enni, inni, legyen ruhád, stb. Havi 80-ból egyedül nem lehet biztosítani. Itt van a probléma: részben mások tartják el, jelenleg a szülei. Egyedül, az utcán élve, a bitang nagy fizetéséből rájönne ő is, hogy miért az anyagi biztonság a legfontosabb. De hát pontosan tudja, azért él 30 évesen otthon, ahol ezt megkapja másoktól.

2016. dec. 30. 18:57
 16/53 anonim ***** válasza:
62%

ma 18:44 Bizalomért tudsz venni pelenkát? Odaadással ki tudod fizetni a közüzemi számlákat? Kedvességért adnak gyógyszert a patikában? A vigasztalás vigasztal, ha nem tudsz egy nyomorult nyelvvizsgát kifizetni a gyerekednek?

A családhoz pénz kell, a legtöbb nőnek meg vágya a család, és nem mindig csak egy gyerek, hanem akár több is. És képzeld van olyan is, aki nem akarja a fél éves gyerekét bölcsibe nyomni és dolgozni, hanem szeretne magának egy nyugodt anyaságot. Ha meg nem akar anya lenni akkor is szeretne egy olyan férfit maga mellé, akire számíthat mondjuk egy betegség vagy munkanélküliség esetén és nem kell attól félni, hogy majd kiteszik őket télvíz idején a penészes falú albérletükből. Erre kell a pénz, nem a bőrülésre meg a szolira.

2016. dec. 30. 19:00
 17/53 anonim ***** válasza:
9%
A sok pénzéhes riban.c próbálja megideologizálni a dolgot. :D
2016. dec. 30. 19:03
 18/53 anonim ***** válasza:
2%

18:44 es vagyok

hahhahaha, ja már akinek erre.

ne mond már nekem hogy a sok csaj akit lenyűgöz egy merci, pont azon agyal hogy hu de jóm lesz miből pelenkát venni a gyerekemnek?!

De tulajdonképp leírtad: nem számítanak a belső értékek, csak legyen pénz felnevelni a gyereket.

nem számít ha megver, megcsal, drogozik, link, stb

semmi nem lényeg csak adja haza a havi casht és kész, te meg szülöd a gyerekeket?!

én is ki tudod ám forgatni a szavaidat.

2016. dec. 30. 19:06
 19/53 anonim ***** válasza:
42%

Tudod létezik a pénzéhesség, senki sem tagadja le, de ezt a legtöbbször azok használják akik egész életükben semmit sem értek el és 80ezerért nyomja a mekiben egyenruhában :D

De igaz, becsülendő, ha tanulni már lusta volt, legalább dolgozik valahol.

2016. dec. 30. 19:08
 20/53 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy akik a mai világra panaszkodnak azok néztek valaha múlt század eleji filmet? Hippolyt, a lakájt pl? A klasszikus regények olvasását már nem is merem ajánlani.

Mindig számított a pénz, soha nem volt olyan, hogy nem. Parasztnál is, úrnál is. Ha hiszitek, ha nem, soha ilyen könnyű még nem volt csajozni, mint most, mert elég elnyerni a lány szívét, nem kell még mellé a szülők áldása is, az áldás pedig tényleg mindig a pénztárcától függött.

2016. dec. 30. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!