Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ melyik Durex koton milyen színű? A fekete bordázott, piros enyhén vékony stb. milyen színek vannak? Melyik milyen? Első alaklomra Extra safe? Nekünk a biztonság a legfontosabb!
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 15:43
1/11 anonim válasza:
azért annyira ne legyél biztonság megszállott. Nehogy felhúzz valami extravastag szart :D
2/11 anonim válasza:
1vagyok. Ha biztonságos akarsz lenni, akkor a spermazsáknak nevezett bigyót a végén fogd össze, hogy légmentes legyen amikor felhúzod, akkor nem szakad ki. Elsőnek vegyél szerintem durex classicot, azt hiszem kék a doboza. Az átlátszó, és első alkalomra szerintem tökéletes :)
3/11 A kérdező kommentje:
Nem túl vékony az? Az a legalapabb durex nem?
2014. jún. 22. 15:59
4/11 A kérdező kommentje:
2014. jún. 22. 16:31
5/11 anonim válasza:
lehet használni, de nem kell hozzá sikosító :) Elég ha nedves helyre dugod ;) és nem vékony az, egyik se túl vékony. Ha rendesen húzod fel, akkor aggodalomra semmi ok. De vannak praktikák hogy lehet megnézni, hogy nem szakadt-e ki
6/11 A kérdező kommentje:
evileg az extra safe büdös, eliteből a sötétkék vagy a lila jobb? Vagy még melyik ami nem olyan vékony és biztonságos?
2014. jún. 22. 17:31
7/11 anonim válasza:
figyelj...hányszor mondjam még el, hogy ami vékony, ugyanolyan biztonságos, mint a nem vékony. Az alap durex, aminek ugye classic a neve, az se nem túl vékony se nem túl vastag szerintem. Ha jobban megnézed vannak ezek az ultrathin nevűek, amik vékonyabbak, mint a többi, még azok is biztonságosak, ha jól húzod fel őket...
8/11 anonim válasza:
én pl. első alkalomra ( 1 hete) extra safe-t használtam,és majdnem semmit nem éreztem benne...szóval ajánlani tudom hogy mást vegyél ne extra safe-t ...de azért csak óvatosan,és szerintem előbb próbálgasd a méreteket ..
9/11 A kérdező kommentje:
Life styles play jó lehet? 4cm a péniszem vastagsága, 16cm hosszú. Elvileg a play az nem valami nagy, jó lehet?
2014. jún. 23. 16:03
10/11 anonim válasza:
A Durex Extra safe az olyan, mintha traktorgumit húznál rá. :D
Borzalom, max annyit érzel, hogy mintha meleg lenne ott...
A Durex ultra thin esetén van már esély arra, hogy érezz is valamit... nálam az soha nem szakadt el.
Jó megoldás lehet a Lifestyles ultra safe, hál Isten' az nem traktorgumi, és be van vonva spermiciddel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!