Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonság vagy szabadság? Melyik a fontosabb?
Igen,én is egyre jobban ezt érzem.
Teljesen be szeretne zárni,de cserében gondtalan életet élhetnék.
Csak kérdés hosszútávon mennyire sérülnék a bezártság miatt.
Fújj.. Nem vagyok apakomplexusos. Plusz k..rva sem vagyok úgyhogy engem nem lehet megvenni.
Kérdésre válaszolva: Szabadság
A történethez hozzátartozik,hogy extrém nehézségekkel küzdök az életben.
Nyilván nem a kényelem az elsődleges ok,amiért ezt az utat választanám...
Félek,hogy elszalasztom ezt a lehetőséget és 10 év múlva is ugyanitt fogok tartani és akkor már késő lesz..
"extrém nehézségek"???
És mik azok?
Egyébként a te életed, azt csinálsz amit akarsz.
Mit ert azon h teljesen bezar?
Ha mentalis problemaid vannak,az elszeparalas meg rosszabb iranyba sodorhat.
Az anyagiak nem oldjak meg a lelki problemaidat sztem.Kiveve ha fizet neked szakembereket.Talan akkor.
De en szabadsagparti vagyok.
Eddig sem éltem túlzottan szociális életet,így ez nem sokat változtatna.
De eddig mindig reménykedtem,hogy változik a helyzet,de 28 évesen lassan kezdem feladni a reményt..
Úgy akar bezárni,hogy meg kellene szakítanom a kapcsolatot mindenkivel..
Persze nagy érték a szabadság,de ha egyszer hajléktalan leszek,akkor nem sokra megyek vele..
1. Te mit tettél azért hogy változzon a helyzeted?
2. Van munkád? Kapsz érte fizetést?
Ha igen akkor simán ki tudnál venni egy nagyon olcsó egy szobás albérletet.
3. Ezzel a döntéseddel ki fogod jelenteni, hogy te szeretetk..rva vagy. ( ha nem tudod hogy ez mit jelent nézz utána)
4. Te képes lennél mindenkivel megszakítani a kapcsolatot egy vadidegen kedvéért?
5. Szereted egyáltalán?
6. Ugye tudod hogy k..rva leszel, viszont neked is adnod kell azért valamit cserébe, hogy eltartanak téged.
Ajánlok 5 szerzőt neked, ha jót akarsz magadnak, akkor elolvasol tőlük mindent:
Louise L. Hay, Csernus Imre, Rhonda Byrne, Szabó Péter motivációs előadó és Brian Tracy- Főnix-szeminárium
A békés harcos útja című filmet pedig nézd meg!
Az életed a te kezedben van. A döntéseink határoznak meg minket. A felelősség is a tiéd.
Nem kértem tőled sokat, csak hogy olvass! Majd időközben pedig megvilágosodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!