Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha a kutyát nem...

Csippy kérdése:

Mit tegyek ha a kutyát nem engedhetem szabadon?

Figyelt kérdés

Nekem egy felnőtt labrador kutyám van, nagyon játékos...

A házban lakók nem engedik h a kutyám az udvarban töltse a mindennapjait ,mivel mi mezőgazdasági termelők vagyunk...járnak kelnek a traktorok.

ezért úgy gondolják az itt lakók , h nem biztonságos ha ki van engedve..ettől függetlenül minden nap sétáltatom...Ez elég neki ??

2015. jan. 28. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

..."A házban lakók nem engedik h a kutyám az udvarban töltse a mindennapjait ,mivel mi mezőgazdasági termelők vagyunk...járnak kelnek a traktorok"..., hö? ezt bővebben!

mellesleg az én kutyám lakásban van, napi 3 séta, és köszöni jól van.

2015. jan. 28. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A kutyád úgy él, ahogy a lakásban tartottak. És nekik sincs gondjuk, ha megfelelően vannak mozgatva.A sétáltatás csak akkor kevés, ha az arról szól, hogy a póráz végén battyoghat.
2015. jan. 28. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem lehetne leválasztani neki egy részt az udvarból, amolyan kutyafuttatót kialakítani, ahová ki tudnád engedni pár órára?
2015. jan. 28. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Seta kozben keressetek egy jo nyugodt helyet, ahol szabadon futkarozhat, labdazhattok, stb.

En altalaban igy szoktam.

2015. jan. 28. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Mármint honnan kiengedve? Lakásból vagy kennelből?
2015. jan. 28. 17:53
 6/8 Szilvi & Argos ***** válasza:
Kicsit fejtsd ki bővebben, hogy hol van elzárva, hogyan és mennyit sétáltok, mit csináltok együtt, stb
2015. jan. 28. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha eleget sétálhat szabadon a kutya, eleget mozoghat ls esetleg még szellemileg is lefárasztod, akkor semmi gondja nem lesz a kutyának.
2015. jan. 28. 18:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Kennelben tartjuk , de előfordul h beengedjünk az előszobàba ...egy nap 2x sétàltatom kb. 1 óràt ... a mi környékünkön rengeteg az erdő,a rét ezért sokat kiràndulunk ( természetesen a kutyàval ),
2015. febr. 4. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!