Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biztonság vagy szabadság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonság vagy szabadság? Melyik a fontosabb?

Figyelt kérdés
Feladnátok a szabadságotokat egy 30 évvel idősebb férfi kedvéért,aki cserében anyagi biztonságot nyújtana nektek?
2016. nov. 28. 22:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

nem világbéke miatt fontosak ezek a kérdések.

ahhoz hogy jó választ tudjunk adni, a részleteket is kéne tudni.

tehát most te azt mondod, hogy beteg vagy, de senki más nem ismeri el.

te azt mondod, hogy nem tudsz mit tenni, nem tudsz dolgozni, de mi nem tudjuk miért, mert az titok. lehet nem is igaz, csak te látod így. lehet nem is teszel semmi az ügyed érdekében, lehet hogy teszel.

erről a férfiről mit tudunk? ha ennyire pszichopata, téged nem bántana? jól bánna veled? miket kéne tenned? mit vár el?

ha valóban nincs kilátásod semmire, hajléktalan lennél és kajára se telne, és együtt tudsz élni azzal, hogy nem beszélsz senkivel aki fontos neked, a szüleiddel se, akik segítettek neked mindig, akkor fogadd el.

esetleg tájékoztasd őket erről, hogy azért nem beszélsz velük többet, mert belementél egy ilyen üzletbe, nem azért, mert nem szereted őket, a jövőd érdekében tetted.

azt nem tudom írtad-e, hogy egyáltalán nem beszélhetsz senkivel? új barátok, mindenki kizárva? ha nincs igényed erre, esetleg interneten meg van engedve hogy beszélgess, akkor talán nem lenne olyan rossz.

ha van családod, barátaid, akik tudnak segíteni akkor is ha már a szüleid nem lesznek, illetve kamu ez a szöveg, hogy te már mindent megtettél blablabla, akkor ne menj bele. alapvetően a szabadság sokkal fontosabb. tehát csak akkor fogadd ezt el, ha tényleg olyan súlyos a helyzet. ha 30 évvel idősebb, akkor amúgy is meghalhat nemsokára, és hátha rád hagy valamit. :D

2016. nov. 29. 17:53
 22/28 A kérdező kommentje:

Nem a szüleimtől tiltana el,hanem nem lehetnének barátaim,mert elég féltékeny alkat.

Nem erőszakos..

2016. nov. 29. 20:52
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem kevés összeget hagyna rám.

Nem mondanám gazdagnak,de több ingatlanja van.

2016. nov. 29. 20:54
 24/28 A kérdező kommentje:

Nem kívánnám én a halálát,mert nem vagyok olyan ember.

Én csak azt szeretném,ha nem zárna be ennyire.

Azért lehessen 1-2 barátom,akivel valamilyen szociális kapcsolatom lehet.

2016. nov. 29. 20:56
 25/28 anonim ***** válasza:
lány barátaid se lehetnének?
2016. nov. 29. 21:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Akkor meg egyszer megkerdezem.Hogy jossz ki ebbol ha belemesz es megsem tetszik vagy nem ilyen lovat akartal?
2016. nov. 29. 21:45
 27/28 anonim válasza:
Nem elrettentésből írom, de sok esetben azok a férfiak akik ennyire korlátozni akarják a barátnőjüket/feleségüket idővel egyre jobban a felügyeletük alatt fogja tartani. Lehet, hogy most még kedves, de ez idővel változhat. Ez eleve nem normális, hogy megszabja, hogy kikkel tarts kapcsolatot.
2016. dec. 1. 16:32
 28/28 A kérdező kommentje:

Nem nő vagyok,hanem férfi.

Nem tudódhat ki a dolog.

Gondolom értitek..

2016. dec. 1. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!