Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biztonság vagy szabadság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonság vagy szabadság? Melyik a fontosabb?

Figyelt kérdés
Feladnátok a szabadságotokat egy 30 évvel idősebb férfi kedvéért,aki cserében anyagi biztonságot nyújtana nektek?
2016. nov. 28. 22:55
1 2 3
 11/28 Költőnő? ***** válasza:
Te magad mit teszel a problémáid ellen?
2016. nov. 29. 07:41
 12/28 anonim ***** válasza:
én az érzelmi biztonságért adom fel a szabadságom egy részét. valakivel, akivel viszontszeretjük egymást. még így is rezeg a léc.
2016. nov. 29. 08:57
 13/28 A kérdező kommentje:

Légy szíves ezeket a "világbéke" mit teszel érte? szövegeket mellőzzük.

Nem ez volt a kérdés.

Olyanok,akik pedig nem éltek át hasonlókat,nem szeretem,ha oktató jelleggel lépnek fel.

Nem általános betegségeim vannak,mint depresszió és hasonlók,amit egyszerűen gyógyszerekkel lehetne kezelni.

"Vegyél ki egy olcsó albérletet" hozzászólónak üzenem,hogy a legolcsóbb albérletet sem tudnám fenntartani,mert nem tudok teljes állásban dolgozni.

Részmunkaidőből pedig nem lehet albérletet fenntartani.

2016. nov. 29. 11:41
 14/28 A kérdező kommentje:

És nem csak a mára,hanem a jövőre is gondolok.

Most még élnek a szüleim,segítenek,de egyszer ez is megszűnik.

2016. nov. 29. 11:44
 15/28 Költőnő? ***** válasza:

Nem világbéke jelleggel kérdeztem xd

Csak gondoltam teszel ellene vmit, hisz amíg nem vagy lipóton (jó jó tudom, bezárták), addig nem vagy menthetetlen.

Nem kell egyből pukkanni.

Mit diagnosztizáltak?

2016. nov. 29. 11:45
 16/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, te csak kifogásokat gyártasz. Főleg úgy hogy egy egyszerű kérdésre is képtelen vagy válaszolni (mit teszel hogy jobb legyen neked, hogy változz) és világbéke jellegűnek titulálod az Egyik Legfontosabb tényezőt, ami kihúzhat téged a sz..rból.

Ne mástól várd a csodát. Helyetted úgysem fogja senki sem megoldani a problémáidat.

2016. nov. 29. 15:35
 17/28 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék kitérni rá.

Olyan betegség,amit még nem nagyon tudnak kezelni,és nem is igazán ismerik.Inkább külföldön.

Hiába akarok önálló lenni,ha a realitások másak.

Sajnos sok egészséges ember sem tud teljesen független lenni.

A szabadság részleges feladásával azért idővel megbarátkozik az ember,csak a teljes szabadság feladás nehéz.

De tudom,hogy nem nagyon válogathatok,és nem sok olyan lehetőség fog szembejönni velem,mint ez.

2016. nov. 29. 16:37
 18/28 A kérdező kommentje:

Sajnos teljesen úgy kell élnem,mint egy egészséges embernek,ugyanis nem akarják elismerni a betegségemet,illetve annak súlyosságát.

Jártam pszichoterápiára is,de nem használt.

Sajnos ezt nem tudja,csak az,aki igazán benne él,hogy milyen egy olyan betegséggel élni,amit igazán nem is ismernek,kezelni sem nagyon tudnak.

A legegyszerűbb rá azt mondani,hogy egészséges vagy.

Az a baj,hogy én is azzal hitegettem magam korábban,hogy talán változhat a dolog,de úgy érzem,ahogy egyre idősebb leszek,egyre inkább determinálódik ez a dolog.

És sajnos mikor minden talaj kihullik az ember talpa alól,akkor olyan dologba is belemegy,amibe normál körülmények között nem menne.

Én is félek ettől az egésztől,de valahol tudom azt is,hogy nekem ez a legtöbb,ami juthat az életben,illetve csak ettől rosszabb lehet.

2016. nov. 29. 16:42
 19/28 anonim ***** válasza:

Es h jossz ki belole ha megsem tetszik?

Tudod B terv...

2016. nov. 29. 16:43
 20/28 Költőnő? ***** válasza:
De ha nem tudjuk, mit takar/jelent, hogy vársz releváns választ?
2016. nov. 29. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!