Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az anyagi biztonság a legfontosabb a világon?
ma 19:06 Te mégis milyen világban élsz? Jössz ezekkel a buta közhelyekkel, hogy merci meg pláza. Kérlek...
A kérdésben az volt, hogy az anyagi biztonság a legfontosabb-e a világon, aztán minden picsogó elkezd beszélni a LUXUS-ról. Aztán páran (köztük én is) bátorkodtunk megjegyezni, hogy a biztonság igenis fontos, és elég nagy éretlenségre vall megsértődni azon, mert ez fontos egy nőnek. Erre a picsogó siserehad megint elkezdett fantáziálni a luxusról meg a családon belüli erőszakról(?), meg hogy ez kell a nőknek. Az első hozzászólásodban is ide-oda csapongsz, nem forgattam ki én semmit, elég katyvasz az magától is.
"szóval ne magyarázzátok be nekem, hogy csak akkor lehet az embernek családja ha keres havi sok százezret" Megint képzelegsz. :D Senki nem mondott ilyet.
De már azt hiszem értem a problémát, fogalmi zavarban szenvedsz. Anyagi biztonság: a létminimumot egy kicsivel meghaladó jövedelem, időben nagyjából változatlan. Luxus: az anyagi biztonságot jóval meghaladó jövedelem. Remélem tudtam segíteni.
ma 18:56
"gyerekvállaláshoz rengeteg pénz kell"
Nagyon sok normális nő van aki nem akar gyereket,igy nagy házat se,kocsit se,és végtelen bankártyát sem..
ma 19:12
"régi világban a szegények is házasodtak, és ha szerényen is de boldogok voltak azzal ami van!"
EZ IGY VAN! RÉGEN MÉG INTERNET SEM VOLT MEG FASZBÚK SEM,MÉGIS JOBBAN TISZTELTÉK AZ EMBEREK EGYMÁST.
Honnan tudjátok?
Cuki így képzelni, de mi a bizonyíték?
Volt olyan kor, amikor az ember boldog volt éhesen, cipő nélkül.
RÉGEN MINDEN JOBBVÓT! Ja, nem.
Hát akkor húzzatok el Kambodzsába, és éljetek fűkunyhóban, egy tál rizsen!
Tudod mit, mondok jobbat!
Húzz el egy saját albérletbe, és edd a saját kenyeredet!!
Mert a szüleid nyakán élősködve ku.rvára könnyű azon vergődni, hogy nem számít a pénz!
És ti ugattok, hogy a nők így meg úgy, miközben arra rendezkedtek be 30 évesen, hogy jó a mekis zsebpénz, mert anyuci úgyis eltartja a lusta pi.csátokat!?
Képzeld, baxdmeg, anyád nő létére eltart kettőtöket! Mikor köszönted meg neki utoljára??
És még ti ugattok eltartott nőkről?? Hát az utcán fagynál halálra, ha nem egy nő tartana el, te genetikai hulladék!
De elköltözni aaaazt neeeem, mert ugye nincs rá pénz.... Inkább otthon a mamahotelben baxni a rezet, ahol egy nő megteremti az anyagi biztonságot!
Bezzeg régen!? Hát bezzeg régen 12 évesen véget ért az elemi, és lehetett menni a bús pi.csába béresnek, juhásznak, vagy inasnak. Szó nem volt arról, hogy 30 éves herék lógtak a szülők nyakán. Persze, 18 évesen házasodott: saját házba és saját jövedelemre!!!
Ti meg itt zokogtok ennyi idősen, hogy miért fontos, hogy legyen fedél a fejed felett meg kaja a pofádba? Pont azért nem érzed, hogy ez miért lényeges, mert más adja a kenyeret a szádba!
Csak 80-ért csicskázol? Sebaj, Muter eltart. Hogy miből? Ki nem xarja le!!
És ezt hívják "férfinak"!? Ne vicceljetek!
neki az összes csaj a világon elnézné hogy krumplit sütöget
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!