Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő élete során mennyi a normális szám hány pasival feküdt le?
Igen lehet, de nem minden nő.
Én speciel örültem volna, ha szűz lett volna a barátom, mikor összejövök vele.
Nekem nincs ilyen elvárásom, hogy olyan "tapasztalattal" rendelkezzen a férfi, hogy a csilláron fejjel lefelé is ki tudjon elégíteni.
Abban igaza van par valaszadonak, akik azt mondjak, h nokent sosem lesznek ugy megitelve, mint egy ferfi. a ferfiaknal meno az, ha minel tobb novel volt, a noknel meg r*b@ncnak szamit az, aki mondjuk 5-nel tobb ferfivel volt...sajnos ez az atlag felfogas.
Apam szokta mondani, h "ha egy csizmaval sz@*ba leptek, azt le lehet mosni, de ha belesz@*tak, akkor el kell dobni"...szoval ez van...
28/N vagyok, és egy szexistennő :) Sokáig úgy éreztem, hogy én erre születtem, boldoggá tenni a férfiakat. Ennek ellenére csak kb. 20 pasival voltam eddig együtt. Ebből 9-cel párkapcsolatban, átlag 10-12 hónapig (13 évesen kezdtem).
És igen, soknak érzem. A legtöbbjükkel kár volt. Utálom a múltam.
De vége. Párra leltem egy ideje. A szám nem nő tovább. Hűséges és szerelmes társ lettem. És most már az is maradok.
30-as
Ha mindenkit meghúz a férfi, az is szánalmas.
Viszont van itt valami megint csak eltérőmegítélés a két nem közt: férfiként elvárás velem szemben, hogy jó legyek az ágyban és ki tudjalak elégíteni. Veled szemben nőként az az elvárás, hogy ne legyél szétdugva, mire eljutsz hozzám és nem pedig az, hogy jó legyél az ágyban. A tied teljesítéséhez csak a popsidon kell maradni, az enyémhez végig kell menni jó pár nőn.
36-os, ha minden nő a popsiján maradna, akkor nem tudnának a férfiak "tapasztalatot" szerezni.
De ám legyen! Kívánom, hogy olyan párod legyen, akinek te leszel az első, és elnézi, sőt örül, hogy végigkúreltad a fél várost. :)
Bocs, de nekem is meg kell szólalnom.
Én jelenleg 21 éves lány vagyok, sosem adtam magam könnyen, mindig párkapcsolataim voltak amihez én komoly szándékokkal álltam hozzá.
15 évesen estem nagyon szerelmbe, ennek sajnos hamar vége lett xy okokból, majd 2 évig volt ilyen se veled se nélküleg kapcsolatunk, vele vesztettem el. Szóval ő eddig egy.
Miután mi befejeztük (láttuk hogy már nincs értelme), jött a második barátom, akivel két és fél évig voltam együtt. Azzal a barátommal fél év után történt meg a dolog amúgy, ő szűz volt. Tehát ő a második.
Utána kudarcból kudarba botlottam: kerestem az igazi ezek után is, de nem tudtam hogy olyanokba fogok akik csak átvernek. Ebbe a kudarcba összesen 3 kapcsolat megy bele, ebből kettő megcsalt (akikkel le is feküdtem sajnos), a harmadikkal már nem. Tehát ez eddig 4.
Jelenleg is van barátom, komoly kapcsolat, minden rendben van. Ő igy az 5-ik.
Kérdésem: honnan tudhattam volna hogy pl az a kettő át fog verni? :)))
én 22 éves vagyok, egy férfivel voltam eddig, ő most is a barátom. nem tudhatom biztosan, hogy vele leszek-e életem végéig, de amikor elvesztettük a szüzességünket egymással, meg azóta is szerelmesek vagyunk (4 éve még csak). ha lenne még nem tudom, egy-két barátom, azokkal is csak szerelemből szexelnék. szerintem ez normális.
de ha valaki szeret szexelni, és csak az élvezet kedvéért szexel több emberrel, szerintem az is normális. ha nem tudom, 30 évesen több mint 10 emberrel fekszik le valaki, és azt mondja hogy mindegyikbe szerelmes is volt, szerintem az a gáz.
szerintem az hülyeség, hogy nem alkalmas egy kapcsolatra az, akinek sok partnere volt abban az esetben, ha ezek csak szexkapcsolatok voltak. tehát nem volt megcsalás, nem állt szándékában egyik mellett se maradni hosszútávon, tehát nem is akart elköteleződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!